Ledson LED lamp T10 W5W blauw 12v

Blauwe LED lamp 12v

De Ledson lamp heeft een T10 fitting (W5W).

Hij is gelijk aan 10W

De Ledson-lamp is geschikt voor parkeerverlichting, nummerplaatverlichting en binnenverlichting

Ook verkrijgbaar in 24v

A9321054
€ 14,86
€ 14,86 € 12,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson LED lamp T10 W5W blauw 12v

De T10 W5W 5-SMD blauwe LED van Ledson is de ideale oplossing. Deze vervangende LED-lamp is ontworpen voor gebruik in auto's en vrachtwagens en biedt een uitzonderlijke helderheid en betrouwbaarheid.

De Ledson Blue LED T10 W5W 5-SMD is eenvoudig te installeren dankzij het plug-and-play-ontwerp waarmee u uw bestaande lampen in slechts een paar minuten kunt vervangen. De lamp heeft ook een langere levensduur dan traditionele halogeenlampen, wat betekent dat u op de lange termijn geld kunt besparen.

Met behulp van geavanceerde technologie geeft deze LED-lamp een helder, gelijkmatig licht zonder flikkering of schittering, waardoor je zichtbaarheid en veiligheid op de weg worden verbeterd. Hij is ook energiezuiniger, wat betekent dat u geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening.

Bovendien is de Blue LED T10 W5W 5-SMD van Ledson verkrijgbaar in een blauwe kleur, waardoor hij er uniek en opvallend uitziet. Deze kleur is vooral populair bij tuners en car customizers.

Samengevat is de Ledson Blue LED T10 W5W 5-SMD een LED-verlichtingsoplossing van hoge kwaliteit voor uw voertuig. Het biedt eenvoudige installatie, uitzonderlijke duurzaamheid en een unieke blauwe uitstraling. Profiteer nu van alle voordelen van deze hoogwaardige LED-lamp om uw rijervaring te verbeteren.

A9321054

Gegevensblad

Spanning
12V