Nissan X-Trail 2014-2017-2018-.... Treeplank met kunststof coating

Kunststof beklede treeplank voor Nissan X-Trail 2014-2017-2018-....

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

Kunststof gecoate trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

X-TRAIL-R1470-PR-02-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 489,02
€ 489,02 € 404,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 489 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 489 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,89.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Nissan X-Trail Kunststof Opstapje 2014-2017-2018-....

Dit opstapje met kunststof bekleding is speciaal ontworpen voor de Nissan X-Trail en biedt uw auto de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en bescherming. Met zijn slanke en elegante ontwerp past dit opstapje perfect bij de stoere esthetiek van uw Nissan X-Trail, terwijl het een solide en betrouwbaar platform biedt om veilig in en uit uw voertuig te stappen.

Het eerste opvallende kenmerk van deze trede is de hoogwaardige kunststof coating, die een aantal voordelen biedt. Het gebruikte kunststof is weerbestendig, UV-bestendig en slagvast, wat betekent dat het er nieuw uitziet en na verloop van tijd duurzaam blijft, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Bovendien biedt de kunststof coating uitzonderlijke grip, waardoor het risico van uitglijden bij het in- of uitstappen van uw Nissan X-Trail wordt verminderd, zelfs bij nat weer.

De robuuste constructie van deze treeplank is ontworpen om de ontberingen van terreinrijden en dagelijks gebruik te weerstaan. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en kan het gewicht van passagiers en bagage dragen zonder door te buigen of te knikken. Bovendien is hij voorzien van stevige bevestigingen die zorgen voor een veilige, spelingsvrije installatie en een maximale stabiliteit.

Naast zijn bescherming en duurzaamheid is dit opstapje ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke, onopvallende ontwerp past naadloos in het profiel van uw Nissan X-Trail, voegt een vleugje stijl toe en biedt tegelijkertijd praktische functionaliteit. Het is ontworpen om de lijnen van uw auto te volgen, voor een elegante en uniforme uitstraling.

De installatie van dit opstapje is relatief eenvoudig, omdat het speciaal is ontworpen om perfect op uw Nissan X-Trail te passen zonder dat er grote aanpassingen nodig zijn. U kunt het dus zelf installeren met minimale inspanning, of een professional inschakelen als u dat liever doet.

Kortom, dit met kunststof beklede opstapje is de ideale keuze voor Nissan X-Trail-eigenaren die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Het biedt uitstekende grip, een robuuste constructie, bescherming tegen de elementen en ziet er goed uit. Installeer dit opstapje op uw Nissan X-Trail voor een nog aangenamere en veiligere rijervaring, terwijl het een vleugje raffinement toevoegt aan uw voertuig.

X-TRAIL-R1470-PR-02-I

Gegevensblad

Model
Nissan X-Trail
Type opstap Voeten
met plastic coating