Voetplaat met geribbelde plaat Nissan Qashqai 2017-2021

Voetplaat met geribbelde platen voor Nissan Qashqai 2017-2021

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De treeplank met geribbelde platen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

QUA-R1760-PR-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 600,83
€ 600,83 € 496,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 600 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 600 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,00.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Nissan Qashqai opstap met geribbelde plaat 2017-2021

Deze speciaal ontworpen treeplank voor de Nissan Qashqai combineert functionaliteit en esthetiek voor een uitzonderlijke rij- en gebruikservaring. Deze treeplank is gemaakt van eersteklas kwaliteit en is de perfecte aanvulling op uw Nissan Qashqai. Hij voegt een vleugje stijl toe en verbetert tegelijkertijd de praktische bruikbaarheid van uw auto.

Een van de opvallendste kenmerken van deze treeplank is de geribbelde plaat, die niet alleen een robuuste esthetiek toevoegt, maar ook een antislipoppervlak biedt, zodat u bij elke stap een veilige grip hebt. Of je nu in je Nissan Qashqai stapt in de regen of sneeuw, of gewoon toegang tot je dak nodig hebt voor extra lading, deze geribbelde plaat zorgt voor optimale stabiliteit.

De constructie van deze treeplank is net zo indrukwekkend als het ontwerp. Gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen om de ontberingen van off-road rijden te weerstaan, met een uitzonderlijke duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. De corrosiebestendige afwerking zorgt ervoor dat deze trede zijn onberispelijke uiterlijk behoudt, zelfs na jaren van gebruik.

Het installeren van deze trede is kinderspel, dankzij de speciaal ontworpen bevestigingen die perfect op uw Nissan Qashqai passen. U hoeft geen gaten te boren of uw auto aan te passen, wat betekent dat u het snel en gemakkelijk kunt installeren, zonder gedoe.

Naast het praktische aspect voegt dit opstapje ook een opvallend vleugje stijl toe aan uw Nissan Qashqai. Het slanke, elegante ontwerp past naadloos bij de algehele esthetiek van uw auto, verbetert het uiterlijk en geeft het een dynamischere uitstraling.

Of u nu een off-road liefhebber bent die de toegankelijkheid van uw voertuig wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een cosmetische upgrade voor uw Nissan Qashqai, deze treeplank met geribbelde plaat is een must-have keuze. Robuust, duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en eenvoudig te installeren, het combineert alle essentiële elementen om uw rijervaring te verbeteren met stijl en functionaliteit. Trakteer uzelf op het allerbeste voor uw Nissan Qashqai door te kiezen voor deze treeplank van superieure kwaliteit.

QUA-R1760-PR-I

Gegevensblad

Model
Nissan Qashqai
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat