Isuzu D-Max 2020 - Voetplaat met geribbelde...

Voetplank met geribbelde platen voor Isuzu D-Max 2020-...

Inclusief bevestigingsset van roestvrij staal

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

De treeplank met geribbelde platen is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

D-MAX-R2070-PR-i
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 668,16
€ 668,16 € 552,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 668 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 668 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstap met geribbelde plaat Isuzu D-Max 2020-...

Het opstapje met geribbelde plaat voor de Isuzu D-Max is een functioneel en esthetisch aantrekkelijk accessoire dat zowel het uiterlijk als het praktische aspect van je voertuig verbetert. Deze treeplank is vervaardigd met veel aandacht voor detail en is ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij de stijl van de Isuzu D-Max.

De geribbelde plaat voegt niet alleen een vleugje robuustheid toe aan de algehele esthetiek van het voertuig, maar biedt ook extra grip en zorgt voor optimale veiligheid bij het in- en uitstappen van het voertuig, zelfs in slechte weersomstandigheden.

Dit opstapje is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de elementen en de stress van het dagelijks rijden te weerstaan, terwijl het zijn duurzaamheid op lange termijn behoudt. Het elegante ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het een perfecte aanvulling op uw Isuzu D-Max, die zowel het uiterlijk als de functionaliteit verbetert.

Kortom, de Side Step met ribbelplaat voor de Isuzu D-Max is een onmisbaar accessoire voor D-Max-eigenaars die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle oplossing om de toegang tot hun voertuig te verbeteren en tegelijkertijd de algehele stijl te versterken.

D-MAX-R2070-PR-i

Gegevensblad

Model
Isuzu D-Max
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat