Volkswagen Amarok Zijsteunen 2009-2016

Geprofileerde treeplank voor Volkswagen Amarok 2009-2016

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp zorgt voor 115 kg weerstand tegen statische belasting

De geprofileerde trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

AMAROK-R0076-PR-01-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 567,79
€ 567,79 € 469,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 567 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 567 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,67.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Volkswagen Amarok Opstapje 2009-2016

Het Volkswagen Amarok opstapje is een uitzonderlijk autoaccessoire dat zowel functionaliteit als esthetiek combineert. Deze treeplank is met precisie ontworpen om naadloos aan te sluiten bij je auto en is een slimme toevoeging om het praktische aspect en de stijl van je Amarok te verbeteren.

Als je voor het eerst naar deze gestroomlijnde treeplank kijkt, valt je meteen het slanke, elegante ontwerp op. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een onberispelijke afwerking die perfect past bij het robuuste, moderne uiterlijk van de Volkswagen Amarok. De strakke lijnen en het gestroomlijnde profiel van deze treeplank passen harmonieus bij het ontwerp van je auto en zorgen voor een naadloze, verzorgde uitstraling.

De belangrijkste functie van deze trede is het vergemakkelijken van de toegang tot het interieur van je Volkswagen Amarok. Het ergonomische ontwerp biedt een stabiel platform om veilig in en uit te stappen, waardoor je gewrichten minder worden belast en je niet uitglijdt bij nat weer. Deze functie is vooral handig als je je Amarok vaak gebruikt voor activiteiten waarbij je in en uit de auto moet stappen, zoals het inladen van apparatuur of het ophalen van passagiers.

Bovendien heeft dit opstapje een hoogwaardig antislipoppervlak dat zorgt voor optimale grip, zelfs in slechte weersomstandigheden. Dit zorgt voor maximale veiligheid voor jou en je passagiers, ongeacht de omstandigheden.

Het installeren van dit geprofileerde opstapje is ook kinderspel. Het is zo ontworpen dat het perfect past in de bestaande bevestigingspunten van je Volkswagen Amarok, waardoor je geen extra gaten in de carrosserie hoeft te boren. Dit betekent niet alleen een snelle en eenvoudige installatie, maar ook een soepele integratie met je voertuig.

Een ander groot voordeel van deze treeplank is de uitzonderlijke duurzaamheid. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de ontberingen van terreinrijden, de elementen en mogelijke schade door steenslag te weerstaan. Daardoor biedt hij je Amarok extra bescherming, terwijl hij er na verloop van tijd onberispelijk blijft uitzien.

Kortom, het geronde opstapje voor de Volkswagen Amarok is meer dan alleen een accessoire. Het is zowel een elegant stijlelement dat het uiterlijk van je auto verfraait als een functioneel apparaat dat veilige toegang vergemakkelijkt. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie is het een verstandige investering voor kwaliteitsbewuste Amarok-eigenaars. Verander je dagelijkse rijervaring in een aangenamere en handigere ervaring met deze geprofileerde treeplank van hoge kwaliteit.

AMAROK-R0076-PR-01-I

Gegevensblad

Model
VW Amarok
Type opstap Voeten
Profiel