Voetplaat met geribbelde plaat Volkswagen Amarok 2009-2016

Voetplank met geribbelde platen voor Volkswagen Amarok 2009-2016

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De treeplank met geribbelde platen is verkrijgbaar in gepolijst of semi-glanzend zwart

AMAROK-R0070-PR-I
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 668,16
€ 668,16 € 552,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 668 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 668 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstapje met geribbelde plaat Volkswagen Amarok 2009-2016

Dit speciaal ontworpen opstapje voor de Volkswagen Amarok combineert functionaliteit en esthetiek voor een uitzonderlijke rij- en gebruikservaring. Deze treeplank is vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit en is de perfecte aanvulling voor je Amarok, en voegt een vleugje stijl toe terwijl het de praktische bruikbaarheid van je voertuig verbetert.

Een van de opvallendste kenmerken van deze treeplank is de geribbelde plaat, die niet alleen voor een robuuste esthetiek zorgt, maar ook een antislipoppervlak biedt, zodat je bij elke opstap een veilige grip hebt. Of je nu in je Amarok stapt in de regen of sneeuw, of gewoon toegang tot je dak nodig hebt voor extra lading, deze geribbelde plaat zorgt voor optimale stabiliteit.

De constructie van deze treeplank is net zo indrukwekkend als het ontwerp. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de ontberingen van terreinrijden te doorstaan, met een uitzonderlijke duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. De corrosiebestendige afwerking zorgt ervoor dat deze trede zijn onberispelijke uiterlijk behoudt, zelfs na jaren van gebruik.

De montage van deze trede is kinderspel dankzij de speciaal ontworpen bevestigingsmiddelen die perfect op je Amarok passen. Je hoeft geen gaten te boren of je auto aan te passen, wat betekent dat je het snel en gemakkelijk kunt installeren, zonder gedoe of complicaties.

Dit opstapje is niet alleen praktisch, maar voegt ook een opvallend vleugje stijl toe aan je Volkswagen Amarok. Het slanke, elegante ontwerp sluit naadloos aan op de algehele esthetiek van je auto, verbetert het uiterlijk en geeft het een dynamischere uitstraling.

Of je nu een off-road liefhebber bent die de toegankelijkheid van je voertuig wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een esthetische upgrade voor je Amarok, deze treeplank met geribbelde plaat is een must-have keuze. Robuust, duurzaam, aantrekkelijk en eenvoudig te installeren, het combineert alle essentiële elementen om je rijervaring te verbeteren met stijl en functionaliteit. Gun jezelf het allerbeste voor je Amarok door te kiezen voor deze zijplank van topkwaliteit.

AMAROK-R0070-PR-I

Gegevensblad

Model
VW Amarok
Type opstap Voeten
met geribbelde plaat