Kunststof bekleed opstapje Renault Master 2019-...

Kunststof gecoate voetenplank voor Renault Master 2019-...

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt weerstand tegen statische belasting van 115 kg

De opstap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

MASTER-R1970-PR-02-L3-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
new: L3
  • L2
  • L3
€ 625,42
€ 625,42 € 516,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 625 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 625 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Opstapje met kunststof bekleding Renault Master 2019-...

Ontdek dit opstapje, ontworpen voor jouw voertuig, dat stijl en functionaliteit combineert. Dit zorgvuldig vervaardigde opstapje biedt een praktische oplossing voor gemakkelijke toegang tot je voertuig, of het nu is om in te stappen of om veilig het dak te bereiken.

De hoogwaardige kunststof coating op het oppervlak van het opstapje zorgt voor betrouwbare grip, zelfs bij nat weer, en is bestand tegen de elementen en dagelijkse slijtage. Deze coating zorgt niet alleen voor extra tractie, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de esthetiek van je auto.

De installatie van deze trede is eenvoudig en probleemloos, dankzij de stevige bevestigingen die optimale stabiliteit garanderen. Het past harmonieus in het ontwerp van je auto en voegt een discrete toegankelijkheid toe terwijl de algehele elegantie behouden blijft.

Of het nu voor dagelijks of occasioneel gebruik is, deze kunststof treeplank is een waardevolle toevoeging aan je voertuig en verbetert zowel het uiterlijk als de praktische bruikbaarheid. Aarzel niet om te investeren in dit accessoire dat nut en stijl combineert om aan uw mobiliteitsbehoeften te voldoen. Zie de bovenstaande link voor meer informatie.

MASTER-R1970-PR-02-L3-P-D

Gegevensblad

Model
Renault Meester
Type opstap Voeten
met plastic coating