Treeplank met kunststof bekleding Ford Transit Custom 2012-2018

Kunststof gecoate treeplank voor Ford Transit Custom 2012-2018

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De opstap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Let op: er geldt een meerprijs voor dubbelzijdige schuifdeuren

CUSTOM-R1270-PR-02-L2-P-D
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
new: oui
  • oui
  • geen
€ 555,57
€ 555,57 € 459,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 555 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 555 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,55.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Treeplank met kunststof bekleding Ford Transit Custom 2012-2018

Welkom in de wereld van functionaliteit en autostijl. Dit opstapje voor de Ford Transit Custom 2012-2018 combineert functionaliteit en esthetiek en biedt een stijlvolle oplossing voor gemakkelijke toegang tot je voertuig. Dit opstapje is vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en is ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij het uiterlijk van je bestelwagen en tegelijkertijd een modern tintje toe te voegen.

Het opstapje heeft een slijtvaste kunststof coating die een dubbele functie heeft. Enerzijds biedt het een stevige grip om veilig op en af te stappen, zelfs in moeilijke weersomstandigheden. Aan de andere kant voegt het een verfijnd tintje toe aan het algehele uiterlijk van de auto.

Dit opstapje is ontworpen voor probleemloze installatie en is een functionele toevoeging die de toegankelijkheid van je Ford Transit Custom verbetert. Of je nu goederen laadt of instapt, dit opstapje biedt een handig platform om je dagelijkse activiteiten te vergemakkelijken.

De combinatie van duurzaam kunststof en een ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat dit opstapje bestand is tegen de ontberingen van alledag, terwijl het er fris en aantrekkelijk blijft uitzien. Of je nu een professional bent die veel onderweg is of een avontuurlijke reiziger, dit opstapje verbetert zowel het comfort als het uiterlijk van je Ford Transit Custom.

Kies dit met kunststof beklede opstapje voor je Ford Transit Custom van 2012-2018 en verander je rijervaring in een van compromisloze elegantie en praktisch gemak. Ontdek een nieuwe manier om in en uit je voertuig te stappen, terwijl je een discreet vleugje moderniteit toevoegt aan het exterieur.

CUSTOM-R1270-PR-02-L2-P-D

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type opstap Voeten
met plastic coating