Ford Kuga Plastic Voetenplank Voering 2017-2019

Kunststof gecoate treeplank voor Ford Kuga 2017-2019

Inclusief roestvrijstalen bevestigingsset

Robuust tredeontwerp biedt 115 kg weerstand tegen statische belasting

De kunststof gecoate trede is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

K-R1770-PR-02
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 490,23
€ 490,23 € 405,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 490 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 490 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,90.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ford Kuga kunststof opstap 2017-2019

Ontdek de ideale aanvulling voor je Ford Kuga 2017: een zijstap voorzien van een kunststof bekleding. Dit functionele en esthetische stuk is speciaal ontworpen om de toegankelijkheid en stijl van je voertuig te verbeteren. Het opstapje biedt een handig platform om gemakkelijk in en uit je Ford Kuga te stappen.

Het opstapje is gemaakt van hoogwaardige materialen en de kunststof coating zorgt voor een stevige grip terwijl het bestand is tegen de elementen. Het biedt extra bescherming tegen krassen en mogelijke schade. Bovendien past het discrete ontwerp harmonieus bij het uiterlijk van je Ford Kuga en voegt het een modern en elegant tintje toe.

De montage van de met kunststof beklede treeplank is eenvoudig en veilig en zorgt voor een stevige bevestiging aan het chassis van je auto. Door een handige manier te bieden om in en uit je Ford Kuga te stappen, verbetert deze treeplank de dagelijkse functionaliteit terwijl de algehele esthetiek van je auto behouden blijft.

Of je nu op zoek bent naar een gemakkelijke toegang tot je Ford Kuga of naar een verfraaiing van het uiterlijk, dit met kunststof beklede opstapje is de perfecte keuze. Het nauwgezette ontwerp, de duurzaamheid en het praktische aspect maken het een waardevol accessoire voor 2017 Ford Kuga-eigenaars die op zoek zijn naar functionaliteit en stijl.

K-R1770-PR-02

Gegevensblad

Model
Ford Kuga
Type opstap Voeten
met plastic coating