Lampa Spaans oranje en rood licht

Lampa oranje en rood zwaailicht

Het Spaanse licht heeft twee functies: vast licht en knipperlicht

Het Lampa oranje en rood Spaans licht heeft de volgende afmetingen:

  1. diameter: 105mm
  2. Hoogte: 180mm
  3. Breedte: 70mm
  4. Diepte: 170mm

Het is ECE R10 goedgekeurd

FG41460
€ 30,25
€ 30,25 € 25,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lampa Spaans oranje en rood licht

Lampa's oranje en rode Spaanse licht is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Deze LED-opruimingslamp, model "Loki", beschikt over geavanceerde technologie voor optimale prestaties.

Met zijn 14 LED's biedt deze doorrijverlichting een krachtige lichtsterkte, waardoor een uitzonderlijke zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij weinig licht. De oranje en rode LED's zijn zo geplaatst dat ze een helder, duidelijk licht uitstralen, waardoor andere weggebruikers je gemakkelijk kunnen zien.

Deze doorrijverlichting heeft een dubbele functionaliteit, waardoor hij zeer veelzijdig is. Je kunt kiezen tussen de amberkleurige en rode modus, afhankelijk van je specifieke behoeften. De amberkleurige modus is ideaal voor gebruik als doorrijlicht, terwijl de rode modus kan worden gebruikt als stop- of achterlicht.

Dit Spaanse licht is eenvoudig te installeren en is compatibel met zowel 12V als 24V voertuigen, waardoor het zeer flexibel in gebruik is. Bovendien garandeert het robuuste ontwerp duurzaamheid op lange termijn en is het bestand tegen schokken en trillingen.

Kortom, Lampa's oranje en rode Spaanse lamp is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en betrouwbare verlichtingsoplossing voor zijn voertuig. Met zijn hoge lichtopbrengst, dubbele functionaliteit en eenvoudige installatie zal deze uitklaringslamp voldoen aan uw behoeften op het gebied van verkeersveiligheid.

FG41460

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
120 mm
Breedte
70 mm