Vignal Oranje cabochon voor halogeen waterdruppel

Oranje cabochon voor hologene waterdruppel van Vignal

AG14456D
€ 18,14
€ 18,14 € 14,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Kap voor halogeen waterdruppel

De oranje zwaailichtkap van Vignal is een hoogwaardige accessoire die speciaal is ontworpen voor noodbakens. Deze kap is met precisie gemaakt om optimale prestaties in noodsituaties te garanderen en biedt maximale zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid.

Vervaardigd door Vignal, een leider in de verkeerssignaalindustrie, is deze oranje kap ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hij is gemaakt van robuuste, weerbestendige materialen die bescherming bieden tegen UV-stralen, regen, stof en andere externe elementen.

De druppelvorm van de cabochon biedt een elegante, moderne esthetiek en verbetert tegelijkertijd de lichtverspreiding, waardoor maximale zichtbaarheid mogelijk is, zelfs bij weinig licht. De fel oranje kleur is speciaal gekozen om de aandacht te trekken en snel de aanwezigheid van een reddingsvoertuig aan te geven.

Deze kap is ook compatibel met halogeenlampen en biedt superieure lichtprestaties en een gelijkmatige lichtverdeling. Hij is eenvoudig te installeren en past netjes in bestaande verkeerslichten, dus retrofitting is snel en efficiënt.

Kortom, de oranje teardrop beacon cap van Vignal is een ideale keuze voor beveiligingsprofessionals en hulpdiensten. Door zijn duurzaamheid, optimale zichtbaarheid en eenvoudige installatie is het een onmisbaar accessoire voor alle hulpverleningsvoertuigen.

t voor zwaailampen van Vignal combineert stijl en functionaliteit. De kristalheldere transparantie, superieure bescherming en uitzonderlijke zichtbaarheid maken het de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, hoogwaardige oplossing voor zijn lichtsignaalbehoeften.

AG14456D