Vignal Stier Halogeen baken oranje cabochon

Oranje koepel voor Taurus halogeen zwaailamp voor Vignal

AG14471D
€ 10,88
€ 10,88 € 8,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Oranje kap voor Taurus halogeen zwaailamp

De oranje Taurus halogeen zwaailichtkap van Vignal is een hoogwaardige accessoire die speciaal is ontworpen voor hulpverlenings- en signaleringsvoertuigen. Deze kap biedt een effectieve oplossing voor het verbeteren van de zichtbaarheid en de verkeersveiligheid.

Vervaardigd door Vignal, een bekend merk in de auto-industrie, combineert deze kap duurzaamheid, sterkte en esthetiek. Hij is gemaakt van transparant materiaal van hoge kwaliteit voor een optimale transmissie van het licht dat door de roterende zwaailamp wordt uitgestraald.

De fel oranje kleur is perfect geschikt voor de huidige signaleringsnormen en zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs in moeilijke weersomstandigheden of bij weinig licht. De koepel is zo ontworpen dat hij precies past op de Taurus halogeen zwaailamp, waardoor de installatie eenvoudig en veilig is.

Dankzij de robuuste constructie is de oranje bakenkap voor Taurus halogeen zwaailampen van Vignal bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen, waardoor een lange levensduur en optimale prestaties gegarandeerd zijn.

Kortom, de oranje Taurus halogeen zwaailichtkap van Vignal is een essentieel accessoire voor nood- en signaleringsvoertuigen. Het hoogwaardige ontwerp, de fel oranje kleur en de duurzaamheid maken het een ideale keuze voor het verbeteren van de zichtbaarheid en de verkeersveiligheid.

AG14471D