Vignal Oranje kap voor Taurus led zwaailamp

Oranje cabochon voor Taurus zwaailicht Vignal

AG14486D
€ 10,88
€ 10,88 € 8,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Oranje kap voor Taurus zwaailamp

De oranje kap voor de Taurus zwaailamp van Vignal is een hoogwaardig accessoire dat ontworpen is om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Deze kap is speciaal ontworpen voor de Taurus LED zwaailamp en is gemaakt van hoogwaardige materialen om een uitzonderlijke duurzaamheid te garanderen.

Met een heldere oranje kleur biedt deze bezel een uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Hij is ontworpen om het licht gelijkmatig en effectief te verspreiden, wat zorgt voor een duidelijke, herkenbare bewegwijzering.

Dankzij de robuuste, slagvaste constructie is deze oranje cabochon bestand tegen de meest veeleisende wegomstandigheden. Hij is ook weerbestendig en biedt betrouwbare bescherming tegen water, stof en andere omgevingselementen.

De Taurus oranje zwaailichtkap is eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor het een ideale keuze is voor hulpverleningsvoertuigen, openbare diensten en andere toepassingen die een effectieve lichtsignalering vereisen.

Samengevat is de Taurus oranje zwaailichtkap van Vignal een accessoire van hoge kwaliteit, duurzaam en met hoge prestaties dat zorgt voor maximale zichtbaarheid en duidelijke bewegwijzering op de weg.

AG14486D