Vignal Oranje roterende Galaxy LED knipperende baken cabochon

Oranje koepel voor Galaxy led zwaailamp voor Vignal

AG14491D
€ 10,88
€ 10,88 € 8,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal Galaxy LED zwaailamp geel kapje

De oranje Galaxy zwaailampkap van Vignal is een hoogwaardige accessoire die speciaal is ontworpen voor Galaxy LED zwaailampen. Geproduceerd door Vignal, een gerenommeerd bedrijf op het gebied van voertuigverlichtingssystemen, biedt deze kap optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid.

De oranje koepel is ontworpen voor gebruik met de Galaxy LED zwaailamp, waardoor het een ideale keuze is voor hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen en soortgelijke toepassingen. Hij heeft een heldere oranje kleur, die algemeen wordt erkend als een duidelijke en gemakkelijk herkenbare signaleringskleur.

Dankzij de robuuste constructie is deze kap bestand tegen zware omgevingsomstandigheden. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen schokken, trillingen en weersinvloeden, zodat je zelfs in de meest veeleisende situaties verzekerd bent van betrouwbare prestaties.

De oranje Galaxy zwaailampkap van Vignal is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Hij is zo ontworpen dat hij perfect past op het roterende Galaxy LED zwaailicht, waardoor de installatie eenvoudig en veilig is. Bovendien is hij eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, zodat de zichtbaarheid en prestaties op de lange termijn behouden blijven.

Kortom, de oranje Galaxy zwaailampkap van Vignal is een essentieel accessoire voor beveiligingsprofessionals en hulpdiensten. Met zijn heldere oranje kleur, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt het een betrouwbare en effectieve oplossing voor lichtsignalering op hulpverleningsvoertuigen.

AG14491D