Vignal pegasus zwaailamp geel cabochon

Oranje cabochon voor Pegasus zwaailicht Vignal

AG14503D
€ 10,88
€ 10,88 € 8,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal knipperlichtkap Pegasus oranje

De oranje kap voor de Pegasus zwaailamp van Vignal is een hoogwaardige accessoire die speciaal is ontworpen voor de Pegasus multifunctionele LED zwaailamp. Deze kap onderscheidt zich door zijn zorgvuldige afwerking en uitzonderlijke prestaties.

Deze oranje kap is vervaardigd door Vignal, een bekend merk in de sector van autoverlichting, en is ontworpen om maximale zichtbaarheid te garanderen in alle omstandigheden. Hij is gemaakt van duurzame, slagvaste materialen, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar is.

Het ontwerp van de koepel is speciaal geoptimaliseerd voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor een duidelijke en effectieve bewegwijzering ontstaat. De heldere, intens oranje kleur zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

Deze kap is perfect afgestemd op de multifunctionele Pegasus LED zwaailamp en biedt perfecte compatibiliteit en eenvoudige installatie. Dankzij het nauwkeurige ontwerp past hij perfect over de zwaailamp en biedt hij effectieve bescherming tegen de elementen.

Kortom, de oranje Pegasus zwaailichthoes van Vignal is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbaar, krachtig en duurzaam accessoire voor zijn voertuig. Het biedt uitzonderlijke zichtbaarheid, eenvoudige installatie en een onberispelijke bouwkwaliteit, waardoor het een vertrouwde keuze is voor zowel professionals als veeleisende liefhebbers.

AG14503D

Gegevensblad

Gekleurde lens
oranje