Originele Scania badge Wit Led randen Frosted basis

Scania-embleem met witte Led-omtrek

S240873CW
€ 147,70
€ 147,70 € 122,07
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 147 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 147 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,47.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Origineel Scania-embleem wit Led-randen

Het witte Scania-embleem is een iconisch symbool van kwaliteit en verfijning in de truckwereld. Het valt op door zijn elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking. Dit embleem bestaat uit twee harmonieuze kleuren en is een subtiele mix van glanzend chroom en diepzwart, waardoor een visueel boeiend contrast ontstaat.

De vorm van het Scania-embleem is duidelijk en herkenbaar en symboliseert de kracht, prestaties en innovatie van het merk. De geïntegreerde LED-verlichting voegt een modern, eigentijds tintje toe, verlicht het embleem 's nachts en accentueert de visuele aantrekkingskracht. Dit slimme ontwerp combineert esthetiek met functionaliteit en benadrukt de identiteit van Scania op een lichtgevende manier.

Het witte Scania-embleem is meer dan alleen een accessoire. Het belichaamt Scania's reputatie als fabrikant van voertuigen van hoge kwaliteit en versterkt de trots van elke Scania truck-eigenaar. Dit iconische symbool weerspiegelt Scania's streven naar uitmuntendheid en innovatie, en dient als een constante herinnering aan het erfgoed en de moderniteit van dit legendarische merk in de transportindustrie.

S240873CW

Gegevensblad

Couleur
Wit
année
2016+
2023+

Klanten die dit product kochten, kochten ook: