Scania 2023+ extra positielicht Oranje en wit xenon

Extra positielicht voor Scania grootlicht vanaf 2023 of later in Led

Het positielicht wordt boven de originele verstralers geïnstalleerd

Het positielicht is tweekleurig: oranje en wit Xenon

Let op: Scania-grootlichtlampen 2023 en hoger hebben een kleinere interne ruimte, dus het is slechts mogelijk om de helft van de lamp te verlichten

A240883DC
€ 154,95
€ 154,95 € 128,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Scania 2023+ extra positielicht Oranje en wit xenon

Het Scania tweekleurig extra positielicht voor 2023 is een accessoire van topklasse dat is ontworpen om de zichtbaarheid en esthetiek van uw Scania-voertuig te verbeteren. Dit positielicht, speciaal ontworpen voor Scania's 2023-modellen, heeft een modern tweekleurig ontwerp dat elegantie en functionaliteit combineert.

Het toevoegen van dit positielicht van topklasse aan uw Scania-voertuig ziet er niet alleen goed uit, het biedt ook uitstekende verlichting voor meer veiligheid op de weg. Met behulp van geavanceerde technologie biedt dit positielicht maximaal zicht, zowel wat betreft afstand als hoek, waardoor de rijveiligheid wordt verbeterd, vooral wanneer u 's nachts of in omstandigheden met weinig licht rijdt.

Scania's tweekleurige positielicht voor 2023 is ontworpen om perfect te worden geïntegreerd in uw voertuig, zodat het perfect past bij het algehele ontwerp van uw Scania. Het is ook ontworpen voor eenvoudige installatie, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar zowel prestaties als esthetiek.

Kies dit extra Scania tweekleurig positielicht voor 2023 om de stijl en veiligheid van uw Scania te verbeteren, en zorg dat u schittert op de weg, terwijl uw zichtbaarheid wordt verbeterd en de visuele aantrekkingskracht van uw voertuig wordt vergroot.

A240883DC

Gegevensblad

Couleur
Amber
Wit
année
2016+
2023+