Scania zonneklep positielicht 2016+ Oranje en wit

Scania 2016+ zonneklep LED positielicht in oranje en wit

Lamp ontworpen ter vervanging van de originele Scania zonnekleplamp

De lamp is tweekleurig: oranje en wit

De lamp past in dezelfde gaten in de zonneklep als het origineel, gewoon duwen en klikken

A240920DC
€ 103,59
€ 103,59 € 85,61
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 103 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 103 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Scania positieverlichting zonneklep 2016+ Oranje en wit

Het Scania-positielicht voor de zonneklep, verkrijgbaar via de gegeven link, is een essentieel element voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid van uw Scania in alle omstandigheden. Het positielicht is speciaal ontworpen voor Scania-modellen en is een hoogwaardig accessoire dat elegantie en functionaliteit combineert.

Het elegante positielicht past naadloos in het ontwerp van de zonneklep van uw Scania en creëert een harmonieuze esthetiek. Het is zorgvuldig ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan en biedt uitzonderlijke duurzaamheid.

Dit positielicht straalt een helder, duidelijk licht uit, waardoor de zichtbaarheid van uw voertuig wordt verbeterd, vooral in het donker of bij slecht weer. Dit verbetert de verkeersveiligheid door de aanwezigheid van uw truck duidelijk aan te geven aan andere weggebruikers.

Het monteren van dit positielicht op de zonneklep van uw Scania is een eenvoudige en effectieve manier om de veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd een elegant tintje aan uw voertuig toe te voegen. Het is een slimme keuze voor veiligheidsbewuste en stijlbewuste chauffeurs.

A240920DC

Gegevensblad

Couleur
Amber
Wit
année
2016+
2023+