Ledson DRL-bypasskabel voor Scania

DRL-bypass-kabels LEDSON voor Scania

Voor dubbele DRL-montage op Scania R- en 4-serie

Plug n' play

Scania is een gedeponeerd handelsmerk, het woord wordt alleen gebruikt voor referentiedoeleinden. Dit product wordt niet geproduceerd door Scania. Het gebruik van de merknaam geeft alleen aan dat het product geschikt is voor het betreffende merk

A540145
€ 22,93
€ 22,93 € 18,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 22 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 22 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,22.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson DRL-bypasskabel voor Scania

hoogwaardige bypasskabel, speciaal ontworpen voor LED-dagrijverlichting voor Scania-voertuigen. Met deze bypass-kabels LEDSON kunt u eenvoudig meerdere led-dagrijlichten aansluiten op uw Scania-voertuig, voor een stijlvol verlichtingseffect en betere zichtbaarheid.

Deze aftakkabels LEDSON zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze robuust zijn en bestand tegen weersinvloeden, trillingen en corrosie. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze een eenvoudige en praktische oplossing bieden voor het upgraden van uw dagverlichtingssysteem.

Met hun verbeterde functionaliteit zijn deze bypasskabels LEDSON een uitstekende keuze voor Scania-eigenaren die de veiligheid en het uiterlijk van hun voertuig willen verbeteren en tegelijkertijd tijd en geld willen besparen. Bovendien zijn deze LEDSON omleidingskabels compatibel met een groot aantal Scania-voertuigmodellen, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor de dagverlichting van uw voertuig.

Al met al zijn deze LEDSON richtkabels een slimme keuze voor veiligheids- en stijlbewuste chauffeurs.

A540145