Voorgrille met flits Ford F-Max 20-...

Grillebar vooraan met geïntegreerde flitser voor Ford F-Max 20-...

De grillebar heeft 2 geïntegreerde flitsers, 4 verlichtingsarmbanden en de nodige bedrading om 4 lichten van stroom te voorzien.

De staaf heeft een diameter van 70 mm

Hij is gemaakt van glanzend roestvrij staal

De grillebar is UNECE R26/R61 goedgekeurd

851033
€ 834,90
€ 834,90 € 690,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 834 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 834 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,34.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Grillebar vooraan met Ford F-Max 20-...

Geef de esthetiek van je Ford F-Max een boost met onze hoogwaardige grille bar, ontworpen voor naadloze integratie en aanzienlijke aerodynamische verbetering. Deze spoilerstang is gemaakt van geavanceerde materialen en is zorgvuldig ontworpen om de ontberingen van langeafstandsritten en veeleisende wegomstandigheden te weerstaan.

Dankzij de eenvoudige, probleemloze installatie is deze spoilerstang een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenbezitters die zich zorgen maken over de prestaties en het uiterlijk van hun voertuig. Naast zijn functionaliteit voegt de zorgvuldige afwerking een vleugje moderne stijl toe aan je truck, waardoor hij opvalt op de weg. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en weerbestendigheid biedt deze grillestang voor Ford F-Max langdurige bescherming terwijl hij de stoere look van je auto accentueert.

Bereik de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met onze Ford F-Max grille bar, een essentiële keuze voor vrachtwagenchauffeurs die zowel de prestaties als het uiterlijk van hun voertuig willen verbeteren

851033

Gegevensblad

Positie
Geen
Model
Ford F-Max
Flash
non
oui
nieuw
nieuw