Tailor-grillesteun IVECO S-Way 19- met flitser

Grillebar met geïntegreerde flitsers voor DAF CF15

De grillebar heeft 2 geïntegreerde flitsers, 4 verlichtingsbeugels en de benodigde bedrading om 4 lampen van stroom te voorzien.

De staaf heeft een diameter van 70 mm

Hij is gemaakt van roestvrij staal met een glanzende afwerking

De grillestang is compatibel met de sleepring

De grillebar is UNECE R26/R61 goedgekeurd

SC852138
€ 968,12
€ 968,12 € 800,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 968 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 968 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Op maat gemaakte grillesteun IVECO S-Way 19- met flitser

De grillebar met flits voor de Iveco S-Way is een essentieel accessoire voor bestuurders die bezorgd zijn over de veiligheid en de esthetiek van hun voertuig. Deze grillestang is met precisie ontworpen om perfect te passen op het Iveco S-Way-model en is gemaakt van hoogwaardige materialen om optimale duurzaamheid en prestaties in uiteenlopende weg- en weersomstandigheden te garanderen.

Het aërodynamische ontwerp is zorgvuldig ontworpen om de luchtweerstand te verminderen, wat het brandstofverbruik van de truck verbetert, het brandstofverbruik verlaagt en bijdraagt aan kostenbesparingen op lange termijn. Naast de functionele voordelen is de grillebar met flits voor Iveco S-Way ook een aantrekkelijke esthetische toevoeging die het algehele uiterlijk van de truck verbetert.

Extra functies van deze grillebar zijn onder andere geïntegreerde LED-lampjes met hoge intensiteit, die zorgen voor een betere zichtbaarheid bij weinig of slecht zicht. Deze lampjes zijn speciaal ontworpen voor een lange levensduur, zodat ze langdurig betrouwbaar zijn zonder afbreuk te doen aan de lichtprestaties.

Bovendien is deze Calender bar ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie, zodat gebruikers snel van de voordelen kunnen genieten. Het veilige montagesysteem zorgt voor een stevige bevestiging zonder de structurele integriteit van de truck aan te tasten.

Of het nu is om de veiligheid op de weg te verbeteren, de brandstofefficiëntie te optimaliseren of gewoon een opvallend esthetisch tintje toe te voegen, de grille bar met flitser voor Iveco S-Way is het perfecte accessoire voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als stijl in hun dagelijkse rijervaring.

SC852138

Gegevensblad

Diameter
60 mm
Positie
Geen
Model
Iveco S-Way
Flash
oui