Op maat gemaakte roostersteun IVECO S-Way 19-

Grillebalk met geïntegreerde parkeerlichten voor Iveco S-Way

De grillestang heeft 4 verlichtingsbeugels en de nodige bedrading om 4 lichten van stroom te voorzien.

De staaf heeft een diameter van 70 mm

Hij is gemaakt van roestvrij staal met een glanzende afwerking

De grillestang is UNECE R26/R61 goedgekeurd

SC852136
€ 663,20
€ 663,20 € 548,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 663 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 663 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,63.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Op maat gemaakte grillesteun IVECO S-Way 19-

De grillebar voor de Iveco S-Way is een opvallende en functionele toevoeging die esthetiek en functionaliteit harmonieus combineert. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met precisie vervaardigd, is deze grille bar niet alleen ontworpen om het uiterlijk van de Iveco S-Way te verfraaien, maar ook om de zichtbaarheid en veiligheid te verbeteren.

Met zijn eigentijdse elegantie past de grille bar perfect bij het exterieurdesign van de Iveco S-Way, waardoor deze een verfijnde en onderscheidende uitstraling krijgt. De gestroomlijnde, aerodynamische structuur helpt de luchtweerstand te verminderen en het brandstofverbruik van het voertuig te verbeteren, zodat het optimaal presteert op de weg.

Met intelligent geïntegreerde positielampen zorgt deze grillebar voor maximale zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, waardoor de veiligheid van het voertuig zowel overdag als 's nachts wordt verbeterd. De hoogwaardige LED-positielampen bieden een uitzonderlijke helderheid en duurzaamheid en zorgen voor duidelijke, ondubbelzinnige signalering voor andere weggebruikers.

Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp van de grillebar voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor de stilstandtijd van het voertuig wordt verkort. Het duurzame, weerbestendige materiaal gaat uitzonderlijk lang mee en biedt betrouwbare bescherming tegen schade door zware omgevingsomstandigheden en intensief gebruik.

Met zijn perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid is de grille bar voor Iveco S-Way het perfecte accessoire voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar zowel esthetiek als prestaties. Het belichaamt het streven van Iveco S-Way naar uitmuntendheid en innovatie en biedt een complete en veelzijdige oplossing om het uiterlijk en de veiligheid van de Iveco S-Way op de hedendaagse wegen te verbeteren.

SC852136

Gegevensblad

Diameter
60 mm
Positie
Geen
Flash
non