• Alleen online

Basic Led ronde werklamp 31W rood

31W ronde werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 17 LED's

Afmetingen: 190x180x115 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0091L
€ 70,18
€ 70,18 € 58,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led ronde werklamp 31W rood

Een ronde LED werklamp belichaamt de perfecte balans tussen robuuste functionaliteit en energie-efficiëntie, ideaal om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van veeleisende werkomgevingen. Met een zorgvuldig ontworpen ontwerp biedt deze koplamp optimale helderheid en ongeëvenaarde duurzaamheid voor industriële en automobieltoepassingen.

Met een configuratie van 17 LED's biedt deze werklamp een krachtige lichtintensiteit die zelfs de donkerste werkomstandigheden kan doorboren. De robuuste, schokbestendige behuizing biedt betrouwbare bescherming tegen schokken en trillingen en zorgt voor consistente prestaties, zelfs in zware omstandigheden.

De ultramoderne LED-technologie zorgt voor een minimaal energieverbruik, waardoor de lamp optimaal energiezuinig is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het uitgestraalde licht. Deze eigenschap helpt de bedrijfskosten te verlagen en is tegelijkertijd milieuvriendelijk, waardoor de lamp langer meegaat en betrouwbaarder is dan conventionele lichtbronnen.

De waterdichte constructie van deze werklamp biedt superieure bescherming tegen de elementen, stof en vocht, waardoor het een ideale keuze is voor buitenwerk in alle weersomstandigheden.

Met zijn eenvoudige installatie en veelzijdigheid in gebruik is deze ronde LED werklamp de juiste keuze voor een breed scala aan toepassingen, waaronder bouw, mijnbouw, landbouw en transport. De lamp biedt een betrouwbare en effectieve oplossing voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid op de werkplek en zorgt voor een hogere productiviteit en veiligere werkomstandigheden voor professionals in verschillende sectoren.

PL0091L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
160 mm
Lengte
200 mm
Diepte
86 mm
stroom
30W