Vignal rLA ronde 1500LM compacte werklamp

Ronde RLA werklamp van het merk Vignal

De werklamp heeft een lichtstroom van 1000 lumen en een lichttemperatuur van 6000 Kelvin

Deze werklamp is compact en robuust, waardoor hij geschikt is voor gebruik op industriële voertuigen zoals vrachtwagens, bouwterreinmachines of landbouwmachines

De koplamp is ADR goedgekeurd

PL14854D
€ 60,49
€ 60,49 € 49,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 60 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 60 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal rLA 1500LM compacte ronde werklamp

De ronde werklamp van Vignal is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende professionele behoeften. Met zijn geavanceerde LED-technologie en uitzonderlijke helderheid van 1500 lumen biedt deze hoofdlamp optimale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omstandigheden.

Dankzij het compacte ontwerp is deze werklamp eenvoudig te installeren en past hij perfect op verschillende soorten voertuigen, zoals vrachtwagens, bouwmachines en landbouwvoertuigen. De klassieke ronde vorm geeft de lamp een elegante, functionele look.

Dankzij de robuuste, slagvaste behuizing is deze koplamp bestand tegen de zwaarste omgevingsomstandigheden, zoals trillingen en slecht weer. Hij biedt een uitzonderlijke duurzaamheid en garandeert langdurige, betrouwbare prestaties in de meest veeleisende toepassingen.

Dankzij de LED-technologie verbruikt deze werklamp minder energie dan traditionele verlichting, wat resulteert in een grotere energie-efficiëntie en besparingen op brandstofverbruik. Bovendien gaan LED's langer mee, waardoor de onderhoudskosten en uitvaltijd afnemen.

De ronde werklamp van Vignal is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, betrouwbare en duurzame verlichting. Of het nu gaat om professionals in de bouw, landbouw of transport, deze hoofdlamp biedt de optimale verlichtingsoplossing om de veiligheid en productiviteit in het veld te verbeteren.

PL14854D

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Spanning
12/24V
Hauteur
129 mm
Lumen
1500 lm
Diepte
77 mm
type verbinding
DT2
Type balk
Overstroming
Revêtement
6000