Wesem ronde werklamp CRC4 800 lm 12W 43°X34° dunne behuizing Kabel

Ronde werklamp van Wesem

Slanke behuizing (49 mm diep)

De spreidingshoek is 43°X34°

Deze Wesem ronde werklamp heeft 2 LED's en een kabelaansluiting

Deze werklampen zijn zeer nuttig voor vele toepassingen zoals vrachtwagens, auto's, landbouwmachines, tractoren, industriële machines, bouw, enz

De werklamp geeft een lichtstroom van 800 lumen

De afmetingen van de Wesem ronde werklamp zijn :

1. Diameter: 66mm

2. Diepte: 49mm

3. Hoogte: 92mm

PL57900CR4A
€ 49,34
€ 49,34 € 40,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 49 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 49 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wesem ronde werklamp 800 lm 12W dunne behuizing Kabel

De Wesem werklamp is uitgerust met krachtige LED's die een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur bieden. Dankzij het heldere, gelijkmatige witte licht kan de lamp werkplekken effectief verlichten, zelfs bij weinig licht.

De Wesem ronde werklamp is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden. De robuuste, schokbestendige behuizing biedt betrouwbare bescherming tegen stoten, trillingen en de elementen, waardoor het de perfecte keuze is voor gebruik buitenshuis in veeleisende werkomstandigheden.

Bovendien biedt de Wesem werklamp een grote veelzijdigheid dankzij de verstelbare kantelhoek, waardoor het licht precies daar kan worden gericht waar het nodig is. Bovendien heeft de lamp een draaibare beugel waardoor hij gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen of constructies kan worden geïnstalleerd.

Dankzij het lage energieverbruik van LED's garandeert deze werklamp optimale energie-efficiëntie, waardoor je geld bespaart op bedrijfskosten. Bovendien gaan LED's langer mee dan traditionele lichtbronnen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Kortom, de Wesem werklamp is de ideale optie voor professionals die op zoek zijn naar krachtige, duurzame en veelzijdige verlichting op bouwplaatsen of in andere veeleisende werkomgevingen. Dankzij zijn intense helderheid, weerstand en energie-efficiëntie verbetert hij aanzienlijk de zichtbaarheid en veiligheid tijdens het werk.

PL57900CR4A

Gegevensblad

Vorm
Rond
type verbinding
kabel
stroom
12W
Marque
Wesem

Dit vind je misschien ook leuk