Was rond achterlicht Neon 5 functies links

Was rond achterlicht

Het Was rond achterlicht heeft neonkleuren

Het Was neon achterlicht heeft 5 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. achteruitrijlicht
  4. mistlicht
  5. dynamische richtingaanwijzer

het Was achterlicht is gemonteerd aan de linkerkant van het voertuig

Afmetingen

  1. Diameter: 142mm
  2. Diepte: 60 mm

Het licht is goedgekeurd

FR1439DDLW210
€ 154,83
€ 154,83 € 127,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was 5-functie rond neon achterlicht links

Het multifunctionele Was achterlicht is ontworpen met het oog op hoge prestaties om een uitzonderlijke zichtbaarheid en verbeterde veiligheid te garanderen. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt dit multifunctionele achterlicht van Was een hoge lichtsterkte en uitzonderlijke duurzaamheid.

Een van de belangrijkste voordelen van dit multifunctionele achterlicht van Was is het geoptimaliseerde ontwerp, waardoor het eenvoudig te installeren en te integreren is in elk voertuig. Dankzij het compacte formaat kan het discreet aan de achterkant van het voertuig worden geïnstalleerd zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht.

De gebruikte LED-technologie garandeert een briljante helderheid en zorgt voor een duidelijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Dit maakt het gemakkelijker voor bestuurders en andere weggebruikers om de beweging van het voertuig bij het achteruitrijden te detecteren, waardoor het risico op een botsing of ongeval afneemt. Bovendien zorgt het ronde Was achterlicht voor zichtbaarheid in mistige omstandigheden.

Het multifunctionele Was achterlicht voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen, zodat het voldoet aan de verkeersregels. Het is weerbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden.

Kortom, het multifunctionele Was achterlicht is een hoogwaardige, betrouwbare en eenvoudig te installeren keuze die uitzonderlijke zichtbaarheid en verbeterde veiligheid biedt. Het compacte ontwerp, de geavanceerde LED-technologie en de naleving van de veiligheidsnormen maken het een ideale keuze voor alle soorten voertuigen.

FR1439DDLW210

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Links
Diameter
142 mm
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Diepte
60 mm
Vorm
Rond
type verbinding
kabel
indicator
ja
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk