Horpol achterlicht Lucy rond achteruitrijlicht en mistlicht

Horpol Lucy rond multifunctioneel achterlicht 12-24v

Het multifunctionele Lucy achterlicht van Horpol is een product van topkwaliteit dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende bestuurders. Met een elegant, modern ontwerp is dit achterlicht niet alleen functioneel, maar voegt het ook een esthetisch tintje toe aan je voertuig.

Geavanceerde functies

Het multifunctionele Lucy-achterlicht van Horpol biedt een aantal geavanceerde functies om uw rijervaring te verbeteren. Het is uitgerust met parkeerverlichting, achteruitrijverlichting en mistlampen voor maximale zichtbaarheid. Bovendien is het eenvoudig te installeren, zodat je het snel en gemakkelijk kunt gebruiken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dit Horpol-achterlicht is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat lang mee. Het is weerbestendig en slagvast, waardoor het een ideale keuze is voor bestuurders die een duurzaam en betrouwbaar product nodig hebben.

Koop met vertrouwen

het multifunctionele Lucy-achterlicht van Horpol is een product van topkwaliteit dat geavanceerde functionaliteit, grote duurzaamheid en een bevredigende garantie biedt. Zoek niet verder om de veiligheid en esthetiek van je voertuig te verbeteren. Bestel nu!

FR2425LZD
€ 59,96
€ 59,96 € 49,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 59 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 59 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lucy multifunctioneel rond achterlicht van Horpol

Het ronde multifunctionele achterlicht van Horpol heeft 3 functies:

  1. achteruitrijlicht
  2. positielicht
  3. mistlicht

Het Lucy achterlicht heeft een universele bevestiging (je kunt het aan de rechter- of linkerkant van het voertuig installeren) en een geïntegreerde beugel

Horpol's Lucy achterlicht is typegoedgekeurd

FR2425LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: