Ozz 4X 9" ronde langeafstandskoplamp 15000lm zwart

4X OZZ 9" ronde koplamp met groot bereik Flextra

set van 4 koplampen

Beugels voor dit model zijn zwart

De Ozz koplamp van Flextra heeft een oranje of wit positielicht om uit te kiezen

De langeafstandskoplamp van Flextra heeft een dynamische start die een geweldige visuele aanvulling is op je voertuig

Deze nieuwe generatie LED-spot is uitgerust met krachtige LED's die een lichtstroom van 15.000 lumen produceren

De afmetingen van de Ozz grootlicht zijn:

  1. Diameter: 220mm
  2. Hoogte met beugel: 227mm
  3. Diepte: 84.3mm

De koplamp is ECE R10, R148 en R149 goedgekeurd

PL581617A
€ 1.197,90
€ 1.197,90 € 990,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1197 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1197 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 11,97.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Flextra oZZ 9" zwarte ronde koplamp 15000lm

De OZZ 9" zwarte koplamp van Flextra is de perfecte keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare verlichting op de weg. Deze koplamp is speciaal ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden tijdens het rijden in het donker of bij weinig licht.

Het elegante zwarte ontwerp van de OZZ 9" koplamp geeft hem een gedurfde, moderne look. Hij past perfect bij alle soorten voertuigen, of het nu gaat om bedrijfswagens, terreinwagens of vrachtwagens. Dankzij het compacte formaat en de ergonomische vorm is hij gemakkelijk op je voertuig te installeren, zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht.

De krachtige LED-verlichting van de OZZ 9" koplamp zorgt voor een opmerkelijke helderheid en een uitzonderlijk bereik. Dankzij de geavanceerde Dynamic Start-technologie gaat de koplamp direct op volle kracht branden zodra je hem inschakelt. Je hoeft dus niet te wachten op optimaal zicht.

De robuuste, heavy-duty constructie van de OZZ 9" hoofdlamp garandeert zijn duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Hij is ontworpen om trillingen, schokken en de elementen te weerstaan, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor langdurig gebruik.

Bovendien is de OZZ 9" hoofdlamp van Flextra uitgerust met een verstelsysteem waarmee je de hoek van de lichtbundel kunt aanpassen aan je behoeften. Dit betekent dat je het bereik en de richting van het licht kunt aanpassen aan specifieke rijomstandigheden.

Kortom, de OZZ 9" zwarte koplamp van Flextra biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en esthetiek. Met zijn geavanceerde LED-technologie, directe dynamische start en solide constructie is het de ideale keuze voor het verbeteren van je zichtbaarheid en veiligheid op de weg, of je nu 's nachts of bij weinig licht rijdt.

PL581617A

Gegevensblad

IP
IP67
IP69K
Surface
Zwart
Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
10-36V
Certificering
ECE 10
R148
R149
Diameter
220 mm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
15000lm
Diepte
84.3mm
Hoogte met steun
227 mm
type verbinding
Rouge
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
160W
aantal leds
16
Marque
Flextra

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: