• Alleen online
  • We zijn vies!

Strands Firefly 9" wegkoplamp met groot bereik wit

Strands Firefly 9" witte weglamp met groot bereik

De witte Firefly langeafstandskoplamp van Strands is het perfecte evenwicht tussen prestaties en elegantie. Ontworpen voor de veeleisende bestuurder, belichaamt ze de essentie van lichtefficiëntie. Met zijn geavanceerde technologie en 9 professionele LED's biedt deze hoofdlamp een krachtige verlichting die de grenzen van de nacht overschrijdt.

De robuuste constructie combineert duurzaamheid en esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor zowel on- als off-road avonturen. Het slanke ontwerp past naadloos in elk voertuig en voegt een modern tintje toe zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

De verlichtingsprestaties van de Firefly zijn indrukwekkend en bieden een uitzonderlijk bereik, zodat je vol vertrouwen door de duisternis kunt rijden. Of het nu op bochtige wegen, steile paden of verlaten snelwegen is, deze koplamp maximaliseert de zichtbaarheid voor veilig en plezierig rijden.

Bovendien is de Strands Firefly White ontworpen voor een eenvoudige, intuïtieve installatie, zodat bestuurders er snel de vruchten van kunnen plukken. Zijn precieze, gerichte lichtbundel schijnt ver vooruit zonder andere bestuurders te verblinden.

Als je op zoek bent naar een koplamp met groot bereik die geavanceerde prestaties combineert met een goed uiterlijk, dan is de witte Firefly koplamp van Strands de perfecte keuze. Hij verandert de nacht in dag, zodat je vol vertrouwen kunt reizen waar je ook bent.

PL270957
€ 349,69
€ 349,69 € 289,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 349 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 349 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

FIrefly wegkoplamp met groot bereik van Strands

De long-range lamp heeft een volledig witte afscherming die een nieuw tijdperk van innovatie en creativiteit inluidt

De Strands koplamp met groot bereik heeft een brede lichtbundel die 12076 echte lumen levert op meer dan 500 meter. Hij heeft ook een uniek zwevend licht met twee posities dat perfect rond de LED's is geplaatst en een halo van licht creëert

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 220mm
  2. Diepte: 85mm
  3. Hoogte: 239 mm

De koplamp is ECE R65, R149 en R148 goedgekeurd en E goedgekeurd

PL270957

Gegevensblad

IP
IP67
Couleur
Wit
Surface
wit
Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
10-48v
Certificering
ECE R10
Hauteur
220 mm
Lengte
220 mm
Lumen
12076
Lichtgevende afstand (1lux)
456m
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
16800lm
Diepte
85 mm
Vorm
Rond
type verbinding
DT6
Kabellengte (mm)
1000
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
aDR goedgekeurd
geen
verbruik
145w
Type balk
Combo
Revêtement
6000
aantal leds
28
Marque
Strengen

Dit vind je misschien ook leuk