Vision X Cannon CG2 3 Led 21W lange afstand hoofdlamp geel

Ronde koplamp met groot bereik VisionX Cannon CG2 3 led 21 W met gele lichtbundel

Deze Cannon wegkoplamp van Vision X heeft 3 leds, elk met een vermogen van 7W

Elke led is gefocust met een optiek van 10°, waardoor het flood-model een volledige lichtbundel heeft.

De afmetingen zijn:

  1. lengte: 76mm
  2. Hoogte: 76mm
  3. Diepte: 76mm

de Vision x Cannon grootlicht heeft een lichttemperatuur van 6000K en een lichtstroom van 1575lm

Goedkeuringen: CE, RoHs, IEC 62471.

PLCPM310SY
€ 197,82
€ 197,82 € 163,49
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 197 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 197 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,97.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X Cannon CG2 3 Led 21W gele hoofdlamp

De Cannon CG2 langeafstandskoplamp van Vision X is een must-have voor bestuurders die hun weg in het donker willen verlichten. Met zijn brede grootlichtbundel en uitzonderlijke middellange verlichtingsdekking is deze lamp de ultieme oplossing voor optimale zichtbaarheid.

Waarom selectief geel?

Hoewel een witte lichtbundel perfect is voor het rijden op een open weg en voor het optimaliseren van de afstand/uitstap, is het grootste nadeel dat een witte kleurtemperatuur deeltjes (stof, regen, mist) in de lucht weerkaatst, zodat het licht naar de bestuurder schijnt en deze het moeilijk kan zien. De Selective Yellow lens vermindert deze schittering zodat je maximaal zicht hebt in deze moeilijke rijomstandigheden.

Vision X koplamp met groot bereik en verstelbare beugel

  • Het stevige vergrendelingssysteem zorgt voor een veilige en stabiele lichtinstelling van 45° op de stalen tappenbeugel.
  • De behuizing van de Vision X Cannon CG2 langeafstandskoplamp combineert aluminium en polycarbonaat voor meer sterkte en een lager gewicht.
  • Dankzij het universele montagesysteem met één bout is de Vision X Cannon CG2 langeafstandskoplamp eenvoudig te installeren en robuust.
  • Conclusie

  • De Cannon CG2 Long Range Headlamp van Vision X is een product van topkwaliteit dat een uitzonderlijke helderheid biedt om je weg te verlichten als je 's nachts reist. Het robuuste ontwerp en de lange levensduur maken deze hoofdlamp de ideale keuze voor bestuurders die zich zorgen maken over hun veiligheid en comfort. Door te kiezen voor de Cannon CG2 langeafstandskoplamp van Vision X, investeer je in kwaliteitsapparatuur die je rijervaring aanzienlijk zal verbeteren. Wacht niet langer om voor Vision X te kiezen en rij met vertrouwen!

Verlicht je weg met de kracht van Vision X Cannon CG2 3 Led 21W - het ultieme grootlicht voor veilig rijden. Verkrijgbaar bij uw specialist Ducheminagt.

PLCPM310SY

Gegevensblad

IP
IP 68
IP69K
Kleur positie
Oranje
Spanning
9-32V
Lengte
76 mm
Lumen
1575lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
2250lm
Mate van lichtstraal
10°
Diepte
76 mm
Hoogte met steun
76 mm
e goedgekeurd
geen
stroom
20W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk