Lazer Sentinel lange afstand hoofdlamp 9" Elite zwart 15232lm 145W

lazer Sentinel Elite 9" lange afstand hoofdlamp zwart

Lazer's Sentinel Elite Black langeafstandshoofdlamp staat op een smalle standaard

Het stealth design van de zwarte variant van de Sentinel lamp wordt bereikt door het gebruik van zwarte printplaten en een zwarte rand met ingewikkelde zeshoekige ontwerpdetails voor een unieke en eigentijdse look.

het grootlicht met groot bereik van Lazer combineert design en prestaties. Het product is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden met zijn 52° horizontale stralingshoek, het grootlicht biedt een lichtstroom van 3046 lumen en 15232 lumen met E-boost modus en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin

Hij heeft een oranje of wit positielicht, afhankelijk van je voorkeur

De koplamp is voorzien van E-Boost-technologie voor een lichtopbrengst boven de toegestane limiet

Afmetingen

  1. Breedte: 225mm
  2. Hoogte: 230 mm
  3. Diepte: 90 mm

De lamp is ECE-goedgekeurd

PL0S9-ELITE-SM
€ 598,95
€ 598,95 € 495,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 598 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 598 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 5,98.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Sentinel 9" Elite wegkoplamp zwart 15232lm 145W

Lazer's Sentinel 9" Elite zwarte koplamp is een eersteklas verlichtingsapparaat. Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologie biedt deze koplamp uitzonderlijke prestaties op de meest veeleisende wegen.

De Sentinel 9" Elite Black heeft een stijlvolle zwarte behuizing en een duurzame lens van polycarbonaat. Deze robuuste behuizing is bestand tegen schokken, trillingen en slechte weersomstandigheden en biedt betrouwbare bescherming in alle situaties.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze hoofdlamp is de verlichtingskracht. Hij is uitgerust met 32 LED's met hoge intensiteit die zorgen voor een extreem heldere verlichting, waardoor je zelfs in de donkerste omgevingen uitzonderlijk goed zichtbaar bent. Dankzij het geavanceerde optische ontwerp biedt de Sentinel 9" Elite Black een brede, krachtige lichtbundel die de weg voor je effectief verlicht.

Dit grootlicht is ook uitgerust met een dagrijlichtfunctie, die de zichtbaarheid van je auto overdag verbetert. Bovendien is het voorzien van intelligente technologie voor thermisch beheer om optimale prestaties en een lange levensduur van de LED's te garanderen.

Hij is ook compatibel met moderne elektrische systemen en kan eenvoudig worden aangesloten dankzij de meegeleverde kabelboom.

Kortom, Lazer's Sentinel 9" Elite Black Road Light is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, betrouwbare en duurzame verlichting voor zijn terreinwagen. Dankzij de uitzonderlijke prestaties en het robuuste ontwerp kun je er veilig en vol vertrouwen mee rijden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

PL0S9-ELITE-SM

Gegevensblad

Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
10/32V
Hauteur
230 mm
Breedte
225 mm
Lumen
3046lm
15232lm
Positie
Ja
Mate van lichtstraal
52°
Diepte
90 mm
type verbinding
Superseal
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
Marque
Lazer