Lazer Sentinelle Hoofdlamp met groot bereik 9" Zwart 9520lm 87W

lazer Sentinel 9" lange afstand hoofdlamp zwart

Lazer's Sentinel langeafstandshoofdlamp staat op een brede standaard

lazer's grootlicht met groot bereik combineert design en prestaties. Het product is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden met zijn 52° horizontale stralingshoek, de grootlichtbundel biedt een lichtstroom van 9520 lumen en een lichttemperatuur van 5000 Kelvin

De lamp heeft een oranje of wit positielicht, afhankelijk van je voorkeur

De koplamp is voorzien van E-Boost technologie om een lichtopbrengst te leveren die boven de toegestane limiet ligt

Afmetingen

  1. Breedte: 225mm
  2. Hoogte: 230 mm
  3. Diepte: 90 mm

De lamp is ECE-goedgekeurd

PL0S9-PL-SM
€ 477,95
€ 477,95 € 395,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 477 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 477 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,77.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Sentinelle 9" Weglamp Zwart 9520lm 87W

De Sentinelle 9 weglamp van Lazer is een technologisch meesterwerk dat is ontworpen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Het esthetische ontwerp en de robuuste constructie maken deze koplamp tot een waar technologisch juweeltje, dat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden.

De Sentinelle 9 is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die een ongelooflijke lichtopbrengst leveren en een optimale zichtbaarheid op de weg garanderen. Dankzij de geavanceerde technologie produceert hij een schitterend wit licht dat de weg uitzonderlijk helder verlicht.

Deze koplamp is voorzien van een gericht bundelsysteem, waardoor hij zich automatisch aanpast aan de rijomstandigheden. Of je nu op een bochtige weg of een snelweg rijdt, de Sentinelle 9 past zijn lichtbundel op intelligente wijze aan om je zicht te maximaliseren zonder andere bestuurders te verblinden.

Op het gebied van duurzaamheid is deze koplamp indrukwekkend. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en bestand tegen schokken, trillingen en de zwaarste weersomstandigheden. Of je nu over ruw terrein rijdt of tegen de elementen vecht, de Sentinel 9 is gemaakt om lang mee te gaan en je te vergezellen op al je avonturen.

Bovendien is hij heel eenvoudig te installeren. Hij is compatibel met de meeste voertuigen en vereist geen ingewikkelde aanpassingen. Je profiteert snel van de voordelen, zonder extra gedoe.

Kortom, Lazer's Sentinelle 9 hoofdlamp is de perfecte keuze voor veeleisende bestuurders die op zoek zijn naar uitzonderlijk goed zicht op de weg. Het stijlvolle ontwerp, de ongelooflijke lichtopbrengst, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie maken het de perfecte optie om je rijervaring te verbeteren en je extra veiligheid te garanderen.

PL0S9-PL-SM

Gegevensblad

Kleur positie
Oranje
Wit
Spanning
10/32V
Hauteur
230 mm
Breedte
225 mm
Lumen
9520lm
Positie
Ja
Mate van lichtstraal
52°
Diepte
77 mm
e goedgekeurd
ja
Marque
Lazer