Ledson positielicht 3 Led rood 12-24v

Positielicht LEDSON 3 LED rood 12/24V

Het Ledson positielicht is extra dun 9mm

De afmetingen van het Ledson positielicht zijn:

  1. lengte: 84mm
  2. hoogte: 29mm
  3. dikte: 9mm

Het compatibele voltage van het Ledson-opruimingslicht is 12-24v

ECE goedgekeurd

model verkrijgbaar in wit, oranje en rood

kan worden aangepast met een roestvrijstalen frame

FG210132
€ 19,07
€ 19,07 € 15,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson positielicht 3 LED rood 12-24v

Ledson presenteert het 3 LED positielicht, een effectieve en praktische verlichtingsoplossing om uw voertuig zichtbaar te maken voor andere weggebruikers. Met een dikte van slechts 9 mm is deze lamp voorzien van een zeer resistente polycarbonaat lens en beschermer, waardoor het een duurzaam en betrouwbaar product is. Bovendien is het ECE-goedgekeurd, waardoor het legaal is op de weg.

De installatie van dit positielicht is kinderspel dankzij de kabel van 2,5 meter. Je kunt het eenvoudig plaatsen waar je het nodig hebt op je voertuig. Bovendien zorgt de spreidingshoek van het licht van ongeveer 180 graden voor een optimale zichtbaarheid van je voertuig.

De Ledson 3 LED-positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen en is water- en stofbestendig. Het kan dus onder alle weersomstandigheden worden gebruikt.

Met het equivalent van een gloeilamp van 5 tot 10 watt schijnt elk positielicht effectief voor optimale zichtbaarheid.

Kortom, als u op zoek bent naar een verlichtingsoplossing om de zichtbaarheid van uw voertuig te verbeteren, dan is het 3 LED-positielicht van Ledson een uitstekende keuze. Met zijn duurzaamheid, eenvoudige installatie en vermogen om optimale zichtbaarheid te bieden, is dit licht een verstandige keuze om uw veiligheid op de weg te verbeteren.

FG210132

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk