Horpol rechthoekig positielicht rode steunreflector

Horpol rood LED 12/24V doorrijlicht/positielicht

Horpol rood rechthoekig markeringslicht met beugel inbegrepen

Design & discreet, de Horpol rode positielicht heeft 1 LED.

De afmetingen van de Horpol markeringslamp zijn 99x31x50.
Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de goedkeuringsnormen en heeft een IP 66/68 classificatie.

FG0501LD
€ 8,05
€ 8,05 € 6,65
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol rechthoekige markeringslamp met rode steunreflector

Als je een veiligheidsbewuste bestuurder bent, hoef je niet verder te kijken dan de markeringslamp met beugel van Horpol. Dit essentiële accessoire is perfect voor aanhangers, caravans, campers, vrachtwagens en bussen en zal je zichtbaarheid op de weg drastisch verbeteren. Door dit Horpol doorrijlicht te gebruiken, verlaag je ook het risico op ongelukken.

De installatie van dit Horpol doorrijlicht is kinderspel. Alles wat je nodig hebt zit in de kit, inclusief de beugel en elektrische kabels. Je installeert het zelf in een handomdraai zonder de hulp van een professional.

Dit Horpol positielicht is gebouwd om lang mee te gaan, gemaakt van hoogwaardige materialen om schokken, trillingen en de elementen te weerstaan. De sterke polycarbonaatlens en roestvrijstalen beugel zorgen ervoor dat deze positielamp bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Bovendien voldoet deze Horpol markeringslamp aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, zodat je er zeker van kunt zijn dat hij voldoet aan de wettelijke eisen voor lichtsignalering op de weg.

Kortom, voor meer veiligheid op de weg kies je voor de doorrijverlichting met beugel van Horpol. Neem geen onnodige risico's en wees gerust: dit essentiële accessoire is eenvoudig te installeren, duurzaam en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen.

FG0501LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk