• Alleen online

Basis Led Werklamp Quad Paneel rechthoekig 180W

180W rechthoekige werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 60 LED's met een lichtstroom van 7056 lumen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 368mm
  2. Hoogte: 167mm
  3. Diepte: 93mm

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0046LB
€ 217,80
€ 217,80 € 180,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 217 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 217 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led rechthoekige werklamp 180W

De 180W rechthoekige werklamp, met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde technologie, is de belichaming van uitmuntende verlichting voor industriële behoeften en veeleisende werktoepassingen. Met een geraffineerd rechthoekig ontwerp combineert deze ongelooflijk krachtige werklamp functionaliteit en duurzaamheid om een optimale verlichtingsoplossing te bieden die kan worden aangepast aan een groot aantal professionele scenario's.

Het indrukwekkende vermogen van 180 W van deze werklamp zorgt voor een ongeëvenaarde helderheid, waardoor de meest veeleisende werkomgevingen helder verlicht worden. Het energiezuinige ontwerp wordt ondersteund door een uitzonderlijke efficiëntie, waardoor een minimaal stroomverbruik wordt gegarandeerd terwijl een maximale helderheid wordt geleverd, waardoor het een ideale keuze is voor taken die superieure zichtbaarheid vereisen.

Deze rechthoekige werklamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan. Dankzij de robuuste structuur en schokbestendigheid is het een betrouwbaar apparaat dat bestand is tegen intensief gebruik in verschillende industriële omgevingen. Bovendien garandeert de waterdichte behuizing een betrouwbare bescherming tegen de elementen, stof en vochtigheid, waardoor het zelfs in de meest ongunstige omstandigheden een betrouwbare bondgenoot is.

Het rechthoekige ontwerp van deze werklamp maakt hem opmerkelijk veelzijdig, zodat hij gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende voertuigen en werkconfiguraties. De eenvoudige installatie en verstelbare hoek bieden extra flexibiliteit, zodat de lamp nauwkeurig kan worden gepositioneerd om aan de specifieke eisen van elk project te voldoen.

Met zijn LED's van hoge kwaliteit produceert deze werklamp een gelijkmatig, helder licht dat een uitzonderlijke zichtbaarheid over lange afstanden biedt. De geavanceerde LED-technologie zorgt voor een lange levensduur, waardoor de onderhoudskosten lager uitvallen en betrouwbare prestaties op de lange termijn gegarandeerd zijn.

Kortom, de 180W rechthoekige werklamp vertegenwoordigt het toppunt van uitmuntendheid in industriële verlichting. Zijn perfecte combinatie van kracht, duurzaamheid en veelzijdigheid maakt hem tot een essentiële keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige verlichting voor zijn veeleisende werk.

PL0046LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
168 mm
Lengte
367 mm
Lumen
7056lm
Positie
Geen
Diepte
94 mm
stroom
180W