• Alleen online

Basis Led Werklamp Quad Paneel rechthoek 144W

144W rechthoekige werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 48 LED's met een lichtstroom van 6473 lumen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 305mm
  2. Hoogte: 167mm
  3. Diepte: 93mm

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0045LB
€ 168,19
€ 168,19 € 139,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 168 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 168 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,68.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led rechthoekige werklamp 144W

De 144W rechthoekige werklamp is een krachtige en veelzijdige verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende professionele vereisten. Met zijn elegante en robuuste rechthoekige ontwerp is deze lamp voorzien van 48 LED's van hoge kwaliteit die een uitzonderlijke helderheid en optimale energie-efficiëntie bieden. Dankzij het vermogen van 144 W kan deze lamp helder, duidelijk licht over lange afstanden leveren, waardoor de zichtbaarheid in veeleisende werkomstandigheden en omgevingen met weinig licht wordt verbeterd.

Deze werklamp heeft een robuuste, weerbestendige behuizing, waardoor hij perfect geschikt is voor buitengebruik, zelfs in zware weersomstandigheden. Bovendien is hij dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp eenvoudig te installeren en te hanteren, waardoor hij zeer flexibel is voor verschillende toepassingen. Dankzij de energie-efficiëntie kan de lamp lange tijd worden gebruikt zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties, waardoor een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing voor langdurig gebruik ontstaat.

Met een lange levensduur en een laag energieverbruik is deze 144W rechthoekige werklamp een ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige verlichtingsoplossing voor intensief gebruik op bouwterreinen, onderhoudsvoertuigen, vrachtwagens en in andere veeleisende werkomgevingen. Door zijn veelzijdigheid en uitzonderlijke helderheid is het een essentieel hulpmiddel voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtelijke werkzaamheden of in omstandigheden met weinig licht.

PL0045LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
168 mm
Lengte
305 mm
Lumen
6474lm
Positie
Geen
Diepte
94 mm
stroom
144W