• Alleen online

Basic Led Vierkant Werklamp 72W

72W vierkante werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 24 LED's met een lichtstroom van 3767 lumen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 167mm
  2. Hoogte: 167mm
  3. Diepte: 93mm

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0043LB
€ 93,17
€ 93,17 € 77,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 93 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 93 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,93.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led vierkante werklamp 72W

De 72W rechthoekige werklamp is essentieel voor optimale zichtbaarheid in uiteenlopende veeleisende werkomgevingen. Met zijn elegante rechthoekige ontwerp biedt hij een betrouwbare en krachtige verlichtingsoplossing voor industriële voertuigen, vrachtwagens, zware apparatuur en scheepstoepassingen. Dankzij de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen garandeert deze werklamp langdurige prestaties en een uitzonderlijke helderheid, waardoor hij zelfs in de meest uitdagende omstandigheden goed zichtbaar is.

Met een vermogen van 72W biedt deze rechthoekige werklamp intense, gelijkmatige verlichting over lange afstanden, waardoor het een ideale keuze is voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte lichtbron. Dankzij de eenvoudige installatie en uitzonderlijke duurzaamheid is het een waardevolle investering voor het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van alle soorten werk 's nachts of in omstandigheden met weinig licht.

Dankzij het robuuste, weerbestendige ontwerp is deze rechthoekige werklamp geschikt voor ruwe buitenomgevingen en biedt hij een betrouwbare en duurzame verlichtingsoplossing voor langdurig gebruik. De slanke, onopvallende structuur past naadloos in elk voertuig of apparaat en biedt een krachtige verlichtingsoplossing zonder afbreuk te doen aan de algemene esthetiek. Met zijn hoge energie-efficiëntie biedt deze werklamp een krachtige lichtbron met een minimaal energieverbruik, waardoor het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze is.

PL0043LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
168 mm
Lengte
166 mm
Lumen
3767lm
Positie
Geen
Diepte
94 mm
stroom
72W