• Alleen online

Basis Led Werklamp Quad Paneel rechthoekig 36W

36W rechthoekige werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 12 LED's met een lichtstroom van 1749 lumen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 99mm
  2. Hoogte: 167mm
  3. Diepte: 93mm

Alleen verkrijgbaar op de website

PL0042LB
€ 79,13
€ 79,13 € 65,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 79 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 79 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,79.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led rechthoekige werklamp 36W

De 36W rechthoekige werklamp is een hoogwaardige verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende vereisten in een verscheidenheid aan professionele omgevingen. Dankzij de robuuste constructie en geavanceerde technologie biedt deze werklamp een uitzonderlijke helderheid en uitstekende duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen die een betrouwbare en krachtige lichtbron vereisen.

Met een rechthoekig LED-paneel bestaande uit 12 quad LED's met hoge intensiteit, verspreidt deze hoofdlamp het licht gelijkmatig en efficiënt, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd in de meest veeleisende omstandigheden. Het compacte, gestroomlijnde ontwerp maakt het eenvoudig en flexibel te installeren op een verscheidenheid aan apparatuur en voertuigen.

Met een vermogen van 36W biedt deze werklamp een uitzonderlijke helderheid en tegelijkertijd energiezuinig, met een superieure lichtopbrengst en een lange levensduur. De schokbestendige, weerbestendige behuizing biedt betrouwbare bescherming tegen mechanische schade en de elementen en zorgt voor consistente prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Of het nu voor industriële toepassingen, bouwwerkzaamheden of off-road voertuigen is, de 36W rechthoekige werklamp biedt een betrouwbare en krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de strengste eisen voor zichtbaarheid en duurzaamheid, voor een hogere productiviteit en meer veiligheid.

PL0042LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
168 mm
Lengte
99 mm
Lumen
1750lm
Positie
Geen
Diepte
94 mm
stroom
36W