• Alleen online

Basis Led rechthoekige werklamp 15W

15 W rechthoekige werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 10 LED's met een lichtstroom van 1600 lumen

Afmetingen: 95x56x98 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0167L
€ 25,41
€ 25,41 € 21,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 25 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 25 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,25.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis LED rechthoekige werklamp 15W

De 10-lamps LED rechthoekige werklamp biedt een krachtige verlichtingsoplossing voor een verscheidenheid aan industriële en commerciële behoeften. Met zijn robuuste ontwerp en hoogwaardige constructie is deze lamp bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden. De zes LED lampen produceren een intens, gelijkmatig licht, ideaal voor het verlichten van grote werkruimtes met een ongeëvenaarde helderheid.

Dankzij de rechthoekige vorm biedt deze hoofdlamp een uitgebreide dekking, waardoor schaduwen worden geëlimineerd en een optimale zichtbaarheid wordt geboden in moeilijke werkomgevingen. De schok- en trilbestendige behuizing garandeert een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare keuze is voor toepassingen die consistente prestaties vereisen in veeleisende omstandigheden.

Deze werklamp is uitgerust met state-of-the-art LED-technologie, die een uitstekende energie-efficiëntie biedt en tegelijkertijd een helder, duidelijk licht produceert. Dankzij het waterdichte en weerbestendige ontwerp is deze lamp bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor buitengebruik en industriële omgevingen.

Deze rechthoekige werklamp is gemakkelijk te installeren en te gebruiken en is de perfecte aanvulling voor elk bedrijfsvoertuig of industriële uitrusting die betrouwbare verlichting met hoge prestaties nodig heeft. Of het nu gaat om bouwterreinen, landbouwwerkzaamheden of nachtwerk, deze koplamp biedt een superieure verlichtingsoplossing om de productiviteit te verbeteren en de veiligheid van de bestuurder te garanderen in veeleisende werkomgevingen.

Kortom, de 10-lamps rechthoekige LED werklamp combineert een robuust ontwerp, uitzonderlijke lichtprestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de meest veeleisende professionele toepassingen.

PL0167L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
48,7 mm
Lengte
88 mm
Lumen
1600lm
Diepte
38 mm
stroom
15W