• Alleen online

Basic Led rechthoekige werklamp 26W

26W rechthoekige werklamp uit onze Basic serie

De koplamp heeft 15 LED's met een lichtstroom van 1720 lumen

Afmetingen: 170x130x100 mm

Alleen verkrijgbaar op onze website

PL0089L
€ 54,45
€ 54,45 € 45,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 54 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 54 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led rechthoekige werklamp 26W

De 15x LED rechthoekige werklamp is een robuust en veelzijdig apparaat, ontworpen om uitzonderlijke helderheid te bieden in een verscheidenheid aan werkomgevingen. Het slanke, moderne rechthoekige ontwerp getuigt van de krachtige functionaliteit.

Met 15 geïntegreerde LED's genereert deze werklamp een krachtige helderheid voor optimale zichtbaarheid in de meest veeleisende omstandigheden. De geavanceerde technologie zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, elimineert dode hoeken en zorgt voor maximale helderheid in het hele werkgebied.

De duurzame constructie van deze werklamp is ontworpen om de ontberingen van zware werkomgevingen te weerstaan, of het nu gaat om bouwplaatsen, reddingsoperaties of industriële werkzaamheden. De robuuste, schokbestendige behuizing maakt de lamp betrouwbaar en duurzaam in extreme omstandigheden.

Installatie- en gebruiksgemak is een ander groot voordeel van deze rechthoekige werklamp. Dankzij het ergonomische ontwerp en de praktische bevestigingen kan hij snel en eenvoudig op verschillende oppervlakken worden geïnstalleerd en biedt hij maximale flexibiliteit voor verlichtingsbehoeften in het veld.

Bovendien is hij door zijn efficiënte energieverbruik een economische en milieuvriendelijke keuze. Door het energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd een krachtige, langdurige helderheid te bieden, is deze werklamp zowel een kosteneffectieve als milieuvriendelijke oplossing voor bedrijven en professionals die hun energie-efficiëntie willen maximaliseren.

Kortom, de 15x LED rechthoekige werklamp is de perfecte combinatie van duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak. Of het nu gaat om nachtelijke bouwwerkzaamheden, reddingsoperaties in noodsituaties of veeleisende industriële taken, deze werklamp is het ideale gereedschap om te zorgen voor helder, betrouwbaar zicht, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

PL0089L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
109 mm
Lengte
160 mm
Lumen
1750lm
Diepte
69 mm
stroom
25W