Ledson Phantom 40W werk- en achteruitrijverlichting

Ledson Phantom grootlicht en achteruitrijlicht

Het Ledson Phantom grootlicht en achteruitrijlicht heeft een lichtstroom van 3600lm en een lichttemperatuur van 6000K

De Ledson Phantom multifunctionele koplamp heeft een combo beam type

Vermogen: 40W

Afmetingen van de Ledson Phantom multifunctionele koplamp:

  1. Lengte: 166mm
  2. Hoogte: 44mm
  3. Diepte: 58mm

ECE R10 en IP68 goedgekeurd

PL3348589
€ 51,70
€ 51,70 € 42,73
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 51 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 51 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,51.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Phantom 40W werk- en achteruitrijlamp

De Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp is een krachtige werklamp die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in verschillende bedrijfstakken, waaronder de bouw, landbouw en auto-industrie. Deze lamp is uitgerust met acht LED's van elk 5 watt, wat 40 watt vermogen en een lichtsterkte van 3600 lumen oplevert.

Een brede, krachtige lichtbundel voor betere zichtbaarheid

De Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp is een krachtige werklamp die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals in verschillende industrieën, waaronder de bouw, landbouw en auto-industrie. Deze lamp is uitgerust met acht LED's van elk 5 watt, wat 40 watt vermogen en een lichtsterkte van 3600 lumen oplevert.

Een brede, krachtige lichtbundel voor betere zichtbaarheid

De Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp heeft een lichtbundeloptiek met een brede stralingshoek van 120 graden. Deze eigenschap zorgt voor een betere zichtbaarheid over een groot gebied, wat vooral handig is bij het werken 's nachts of in omstandigheden met weinig licht.

Robuuste, weerbestendige constructie

De Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp is gemaakt van hoogwaardige materialen voor extra duurzaamheid. Het is ook weerbestendig, waardoor het geschikt is voor buitengebruik, zelfs in zware omstandigheden.

Eenvoudige installatie en veelzijdig gebruik

De Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp is eenvoudig te installeren en kan in allerlei situaties worden gebruikt, zoals in de bouw, in de landbouw en in de bosbouw.

Kortom, de Ledson Phantom werk- en achteruitrijlamp is een robuuste en veelzijdige professionele verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die onder moeilijke omstandigheden werken.

PL3348589

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Spanning
9-32V
Certificering
CEE R10
Lengte
166 mm
Theoretisch Lumen
3600 lm
Diepte
58 mm
Hoogte met steun
44 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
kabel
stroom
40W
Revêtement
6000
Marque
Ledson