Ledson Raptor 15F achteruitrij- en werklicht

Ledson 15F achteruitrij- en werklamp

Deze Ledson achteruitrij- en werklamp heeft een brede lichtbundel (overstroming)

De Ledson achteruitrij- en werklamp heeft een lichtstroom van 1203lm

De afmetingen van de Ledson achteruitrijlamp of werklamp zijn:

  1. Breedte: 90mm
  2. Hoogte: 56mm
  3. Diepte: 68mm

DT type aansluiting

ECE R23, R10, IP67 goedgekeurd

PL3350539
€ 36,53
€ 36,53 € 30,19
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 36 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 36 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,36.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Raptor 15F achteruitrij- en werklamp

De Raptor 15F werklamp van Ledson is een geavanceerde lichtbron die is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften op het gebied van werkverlichting. Met state-of-the-art LED-technologie biedt deze koplamp een uitzonderlijke helderheid en uitstekende duurzaamheid voor een verscheidenheid aan professionele toepassingen.

Met zijn compacte, robuuste ontwerp is de Raptor 15F perfect geschikt voor zware werkomgevingen en bestand tegen schokken, trillingen en extreme weersomstandigheden. De hoogwaardige constructie garandeert een lange levensduur en uitzonderlijke betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Deze werklamp is uitgerust met krachtige LED's die een intens wit licht geven en zorgen voor maximale zichtbaarheid in het donker. De brede, gelijkmatige lichtbundel verlicht werkgebieden effectief en verbetert de productiviteit en veiligheid op de bouwplaats.

De Raptor 15F is ook eenvoudig te installeren en aan te passen en biedt optimale flexibiliteit om aan de specifieke behoeften van elke situatie te voldoen. Of het nu voor gebruik op bouwterreinen, off-road voertuigen of landbouwmachines is, deze krachtige en betrouwbare werklamp is een ideale keuze voor het effectief verlichten van elke werkomgeving.

PL3350539

Gegevensblad

IP
IP67
Couleur
Wit
Certificering
CEE R10
ECE R23
Breedte
90 mm
Lumen
1203lm
Theoretisch Lumen
1560lm
Mate van lichtstraal
45°
Diepte
68 mm
Hoogte met steun
56 mm
Gekleurde lens
Clair
type verbinding
kabel
Marque
Ledson

Klanten die dit product kochten, kochten ook: