Tralert hoofdlamp met groot bereik 1000 lumen

Tralert grootlicht

De koplamp is uitgerust met LED-dagrijverlichting. De LED's zijn verborgen achter de dagrijlichtstrip

De grootlichtkoplamp maakt gebruik van RFT-lenstechnologie voor een hoge lichtopbrengst

Het grootlicht heeft dezelfde afmetingen als de koplamp Hella Jumbo 320, om er zo veel mogelijk op te lijken

Het grootlicht produceert een lichtstroom van 1.000 lumen

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 245mm
  2. Hoogte: 178 mm
PLDL245
€ 263,61
€ 263,61 € 217,86
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 263 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 263 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,63.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Tralert langeafstandshoofdlamp 1000 lumen

Een hoogwaardige langeafstandshoofdlamp zoals die van Tralert is een robuust, hoogwaardig apparaat dat is ontworpen om uitzonderlijke verlichting te bieden in omstandigheden met weinig licht. Met een lichtsterkte van 1000 lumen maakt deze hoofdlamp gebruik van efficiënte LED's om een krachtige, geconcentreerde lichtbundel te produceren, waardoor helder zicht over lange afstanden mogelijk is, zelfs in totale duisternis.

De lamp is ontworpen om zo veel mogelijk te lijken op de halogeenversie die we gewend zijn van de Hella Jumbo 320 FF. De LED's zijn vrijwel onzichtbaar achter de dagrijverlichting. De lens verdeelt het licht zeer efficiënt, waardoor een zeer compacte lichtbundel ontstaat. Hierdoor kan de lamp uitstekend werken met een lage lichtstroom van 1.000 lumen.

De DL245 is ideaal voor montage op de grille of het dak van je truck. Bovendien is deze LED spot perfect voor montage op een Metec lamphouder, vizierhouder of bullbar.

Uitgerust met een dagrijlichtfunctie biedt deze koplamp ook een extra veiligheidsfunctie en verbetert ze de zichtbaarheid van je voertuig overdag. Dankzij het schok- en weerbestendige ontwerp is dit een betrouwbare keuze voor gebruik onder zware omstandigheden, met een hogere duurzaamheid en consistente prestaties.

Deze langeafstandskoplamp van Tralert is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie, zodat hij probleemloos kan worden gemonteerd op verschillende voertuigtypen. De lichtopbrengst en bouwkwaliteit maken het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige verlichtingsoplossing voor verschillende toepassingen, zowel zakelijk als privé.

PLDL245

Gegevensblad

Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Lengte
245 mm
Lumen
1000lm
Hoogte met steun
177.8mm
type verbinding
kabel
Marque
Tralert