Hella Jumbo 320 H7 rechthoekige koplamp met groot bereik

Rechthoekige langeafstandslampen van Hella

Speciaal voor de rechthoekige vorm ontwikkelde High-Boost-reflectoren bieden maximale lichtopbrengst

Deze discreet ontworpen langeafstandslamp werkt met een H7-gloeilamp en 6 LED's voor de positielichten.

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 247mm
  2. Hoogte: 141 mm
  3. Diepte: 109mm

PL0320FF
€ 138,27
€ 138,27 € 114,27
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 138 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 138 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Hella Jumbo 320 H7 rechthoekige koplamp met groot bereik

De Jumbo 320 verchroomde koplamp van Hella is een koplamp van hoge kwaliteit die is ontworpen om de zichtbaarheid tijdens het rijden in het donker te verbeteren. Hier volgt een geoptimaliseerde productbeschrijving:

Hella's Jumbo 320 chroom grootlicht is een ideale keuze voor bestuurders die bezorgd zijn over hun veiligheid en zichtbaarheid op de weg. Met zijn robuuste ontwerp en stijlvolle chromen afwerking biedt hij niet alleen uitstekende prestaties, maar ook een aantrekkelijk uiterlijk dat het uiterlijk van uw voertuig zal verbeteren.

Met zijn geavanceerde verlichtingstechnologie zorgt dit grootlicht voor optimale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omstandigheden. Dankzij de glazen lens van hoge kwaliteit verspreidt het licht gelijkmatig, waardoor schaduwen worden geëlimineerd en een maximale dekking van de weg wordt gegarandeerd.

Het Jumbo 320 chroom grootlicht is uitgerust met een krachtige lichtbron die een lichtbundel met groot bereik levert, waardoor je verder kunt zien en mogelijke obstakels kunt anticiperen. De uitstekende prestaties worden ondersteund door innovatieve reflectortechnologie, die de verlichtingsefficiëntie maximaliseert en tegelijkertijd de verblinding voor tegemoetkomende bestuurders vermindert.

Wat installatie betreft, is dit grootlicht ontworpen om gemakkelijk op de meeste voertuigen te passen. Het wordt geleverd met een complete montagekit en gedetailleerde instructies voor een probleemloze installatie. Bovendien is het compatibel met standaard elektrische systemen van auto's, waardoor het nog gemakkelijker te integreren is.

Met de Jumbo 320 chroom grootlicht van Hella kiest u voor een hoogwaardige verlichtingsoplossing die uitstekende prestaties, een aantrekkelijk design en installatiegemak combineert. Laat duisternis je niet vertragen op de weg. Rust je voertuig uit met dit betrouwbare grootlicht en geniet van veiliger en comfortabeler rijden in het donker.

PL0320FF

Gegevensblad

Spanning
10-30v
Hauteur
141 mm
Breedte
244.8mm