Pro led werklamp met schakelaar 1800lm 12W

Ovale LED werklamp met beugel.

Ventilatieopeningen aan de achterkant laten warmte ontsnappen.

De koplamp heeft een geïntegreerde schakelaar

Deze lamp met ovaal profiel levert 12 W vermogen en een lichtsterkte van ongeveer 1800 lumen.

Dit model biedt een brede lichtstroom.

Deze lamp voldoet aan de ECE-normen.

PL0152
€ 20,57
€ 20,57 € 17,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 20 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 20 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,20.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro led werklamp met schakelaar 1800lm 12W

De vierkante werklamp is een robuuste en efficiënte armatuur die is ontworpen om te voldoen aan de verlichtingsbehoeften van veeleisende professionele omgevingen. Met zijn stevige vierkante behuizing is deze lamp speciaal ontworpen om optimale duurzaamheid te bieden en bestand te zijn tegen zware omstandigheden.

De lamp is uitgerust met 12 krachtige LED-lampen, die een uitzonderlijke helderheid en een laag energieverbruik bieden. De LED's produceren een helder, duidelijk licht en geven maximale zichtbaarheid, zelfs op de donkerste plekken. Met de geïntegreerde schakelaar kun je de lamp eenvoudig in- en uitschakelen als dat nodig is.

Deze vierkante werklamp is veelzijdig en kan worden gebruikt in een groot aantal sectoren, waaronder de auto-industrie, de bouw, de landbouw en vele andere. Of je nu een bouwplaats, een voertuig of een werkgebied moet verlichten, deze koplamp zal je voorzien van betrouwbare, krachtige verlichting.

Dankzij het compacte ontwerp kan de lamp gemakkelijk op verschillende steunen worden geïnstalleerd, of het nu op een vrachtwagen, aanhangwagen of een ander geschikt oppervlak is. Bovendien betekent de lange levensduur dat je hem langdurig kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het regelmatig vervangen van de lamp.

Kortom, de vierkante werklamp is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige, duurzame verlichting die gemakkelijk te gebruiken is in veeleisende werkomgevingen.

PL0152

Gegevensblad

Lengte
76 mm
Lumen
1800lm
Diepte
25,5 mm
Hoogte met steun
87 mm
stroom
12W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: