Pro led ovale werklamp 660lm 7W

Ovale LED werklamp met beugel.

Ventilatieopeningen aan de achterkant laten warmte ontsnappen.

Deze ovale lamp heeft een vermogen van 7,1 W en een lichtstroom van ongeveer 630 lumen.

Dit model biedt een brede lichtstroom.

Deze lamp voldoet aan de ECE-normen.

PL0126
€ 17,35
€ 17,35 € 14,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 17 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 17 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,17.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro led ovale werklamp 660lm 7W

De ovale werklamp is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende werkomgevingen. Met zijn kenmerkende ovale vorm biedt hij een aantrekkelijke esthetiek en is tegelijkertijd uiterst functioneel.

Deze werklamp is uitgerust met drie krachtige LED's die een uitzonderlijke helderheid leveren om grote werkgebieden te verlichten. Dankzij de geavanceerde LED-technologie heeft hij een laag energieverbruik terwijl hij een helder, levendig licht produceert, ideaal voor langdurig gebruik.

De brede, diffuse lichtbundel van deze werklamp zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding, zodat je zelfs in de donkerste omstandigheden optimaal zichtbaar bent. Ideaal voor het verlichten van bouwterreinen, landbouwwerkzaamheden, buitenactiviteiten en vele andere professionele toepassingen.

Deze ovale werklamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slagvast, waardoor hij uitzonderlijk duurzaam is. Hij is ontworpen om de meest zware omstandigheden te weerstaan, waaronder trillingen, vochtigheid en temperatuurschommelingen.

Dankzij het veelzijdige ontwerp kan deze werklamp eenvoudig worden gemonteerd op verschillende voertuigen, zoals vrachtwagens, terreinwagens en bouwmachines. De waterdichte behuizing biedt effectieve bescherming tegen binnendringend water en de elementen, waardoor betrouwbaar gebruik in alle weersomstandigheden mogelijk is.

Kortom, de ovale werklamp is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, duurzame en veelzijdige verlichtingsoplossing. De krachtige verlichting, het robuuste ontwerp en het installatiegemak maken het een essentieel accessoire voor elke veeleisende werkomgeving.

PL0126

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Lengte
98 mm
Theoretisch Lumen
660LM
Diepte
62 mm
Hoogte met steun
81.5mm

Klanten die dit product kochten, kochten ook: