Voorstuur met rooster Ford Transit Custom 2012-2018

Voorhangers met rooster voor Ford Transit Custom van 2012-2018

Fronthangers zijn verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Front Cintres met rooster heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product heeft een Europese typegoedkeuring

Opmerking: Model niet compatibel met parkeersensoren vooraan. Houd er rekening mee dat de twee centrale sensoren worden geblindeerd, maar dat de externe sensoren nog steeds actief zijn

CUSTOM-R1276-06
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 726,85
€ 726,85 € 600,70
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 726 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 726 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Voorbeugel met rooster Ford Transit Custom 2012-2018

Ontdek het perfecte huwelijk van stoere stijl en extra bescherming met de Voorbeugel met Grille voor Ford Transit Custom van 2012 tot 2018. Dit accessoire is speciaal ontworpen voor dit iconische model en zal het uiterlijk van je voertuig direct verfraaien terwijl het een extra beschermingslaag toevoegt.

De frontbeugel is zorgvuldig gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de esthetiek van je Ford Transit Custom. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij de tand des tijds doorstaat en bestand is tegen de elementen en de ontberingen van de weg. De geïntegreerde grille biedt niet alleen een uitgesproken vleugje stoere stijl, maar speelt ook een cruciale rol in de bescherming van je voertuig tegen vuil en mogelijke botsingen.

De installatie van deze frontbeugel met grille is eenvoudig en efficiënt en voorkomt onnodig gedoe. Hij wordt stevig bevestigd aan reeds bestaande verankeringspunten, voor een precieze en veilige pasvorm. Bovendien belemmert het slimme ontwerp de zichtbaarheid of functionaliteit van de koplampen niet, voor een comfortabele en veilige rijervaring.

Of je nu een avonturier bent of gewoon wat karakter wilt toevoegen aan je Ford Transit Custom, deze grillebumper is een slimme keuze. Door een boeiend design te combineren met betrouwbare bescherming, belichaamt hij de off-road spirit terwijl de elegantie van je voertuig behouden blijft. Vind de jouwe en ga met stijl en vertrouwen de weg op.

CUSTOM-R1276-06

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type bar
Rooster