Buffelkoplamp met dwarsbalk Ford Transit Custom 2012-2018

Buffelkoplamp met dwarsbalk voor Ford Transit Custom van 2012-2018

De buffelkoplampbeschermer is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De buffelkoplamp met dwarsbalk heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product heeft een Europese typegoedkeuring

Opmerking: Model niet compatibel met parkeersensoren vooraan. De twee centrale sensoren worden verblind, maar de externe sensoren blijven actief

CUSTOM-R1270-03
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 646,81
€ 646,81 € 534,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 646 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 646 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met dwarsbalk 2012-2018 Ford Transit Custom

Ontdek de aangepaste koeienvanger met dwarsbalk voor je Ford Transit Custom 2012-2018. Deze robuuste en functionele koeienvanger is ontworpen om je voertuig optimaal te beschermen en tegelijkertijd een opvallend esthetisch tintje te geven.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze koeienvanger ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden op de weg en in ruw terrein te weerstaan. De stevige structuur biedt effectieve bescherming tegen lichte botsingen en rondvliegend puin, waardoor de carrosserie van je Ford Transit gespaard blijft.

Het belangrijkste kenmerk van deze koeienvanger is de geïntegreerde dwarsbalk. Deze balk voegt een extra beschermingslaag toe en zorgt voor een visueel aantrekkelijk uiterlijk. Hij verhoogt niet alleen de stevigheid van de koeienvanger, maar kan ook worden gebruikt voor accessoires zoals extra koplampen, een grillebar of andere compatibele apparatuur, waardoor de functionaliteit en stijl van je Ford Transit Custom worden verbeterd

De montage van deze koeienvanger is eenvoudig en nauwkeurig en past zich perfect aan de vorm van je voertuig aan. Dankzij het op maat gemaakte ontwerp is de koeienvanger een aanvulling op het uiterlijk van je Ford Transit en wordt de voorkant beter beschermd.

Kies voor de koeienvanger met dwarsbalk om prestaties, esthetiek en duurzaamheid te combineren op je Ford Transit Custom 2012-2018. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming tegen obstakels op de weg of gewoon een vleugje karakter aan je voertuig wilt toevoegen, deze koeienvanger is de ideale keuze voor een verbeterde rijervaring.

CUSTOM-R1270-03

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type bar
Met dwarsbalk