Buffelkoplamp met afdekplaat Ford Transit Custom 2012-2018

Buffalo koplampbeschermer met skid plate voor Ford Transit Custom van 2012-2018

De Buffalo beschermplaat is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

De Buffalo beschermplaat met plaat heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Model niet compatibel met parkeersensoren vooraan. Houd er rekening mee dat de twee centrale sensoren worden geblindeerd, maar dat de externe sensoren nog steeds actief zijn

CUSTOM-R1270-04
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 773,86
€ 773,86 € 639,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 773 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 773 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,73.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Koeienvanger met verstevigingsplaat Ford Transit 2012-2018

Ontdek de koeienvanger met zijplaat, op maat gemaakt voor Ford Transit Custom-modellen 2012-2018. Deze koeienvanger is vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail en combineert stijl en functionaliteit om uw voertuig uitzonderlijke bescherming te bieden.

Met zijn elegante en robuuste ontwerp verfraait deze koeienvanger niet alleen de esthetiek van je Ford Transit, maar biedt hij ook een extra veiligheidslaag tegen lichte botsingen. De geïntegreerde beschermplaat voegt een extra verdedigingslaag toe door de gevoelige onderdelen van je voertuig te beschermen tegen steenslag en andere potentieel schadelijke obstakels.

Deze koeienvanger is gemaakt van hoogwaardige materialen en is uitvoerig getest om bestand te zijn tegen de meest veeleisende wegomstandigheden, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is. De nauwkeurige en eenvoudige montage past perfect bij je Ford Transit en zorgt voor optimale compatibiliteit en probleemloze installatie.

Of je nu het uiterlijk van je voertuig wilt verbeteren of extra bescherming wilt, de koeienvanger met beschermplaat is een ideale keuze. Maak van elke rit een zelfverzekerde ervaring door dit hoogwaardige accessoire toe te voegen aan je Ford Transit Custom 2012-2018. Koop hem nu op onze site en geniet van een zorgeloze rit, in de wetenschap dat je voertuig is uitgerust om te gaan met een verscheidenheid aan situaties op de weg.

CUSTOM-R1270-04

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type bar
Met dwarsbalk