Buffelkoplamp met grille Ford Transit Custom 2012-2018

Buffelkoplamp met rooster voor Ford Transit Custom van 2012-2018

De Buffalo beschermkap is verkrijgbaar in gepolijst of halfglanzend zwart

Het Buffalo scherm met rooster heeft een diameter van 70 mm en is 2 mm dik

Het product is Europees goedgekeurd

Opmerking: Model niet compatibel met parkeersensoren vooraan. Houd er rekening mee dat de twee centrale sensoren worden geblindeerd, maar dat de externe sensoren nog steeds actief zijn

CUSTOM-R1270
new: Gepolijst
  • halfglanzend zwart
  • Gepolijst
€ 748,45
€ 748,45 € 618,55
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 748 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 748 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Buffel voorgrille 2012-2018 Ford Transit Custom

Welkom in de wereld van functionele elegantie voor je Ford Transit Custom 2012-2018 met de koeienvanger met grille van Steeler4x4. Ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail, combineert deze bull bar stoere uitstraling met uitzonderlijke prestaties.

De op maat gemaakte koeienvanger past perfect op je auto en is ontworpen om optimale bescherming te bieden en tegelijkertijd het uiterlijk van je Ford Transit Custom te verbeteren. De solide stalen structuur van hoge kwaliteit zorgt voor een uitzonderlijke weerstand tegen lichte schokken en helpt je auto te beschermen tegen mogelijke schade.

Het hoogtepunt van deze koeienvanger is de geïntegreerde grille, die een vleugje verfijning toevoegt met behoud van functionaliteit. Het zorgvuldig ontworpen rooster zorgt voor voldoende luchtstroom naar de radiateur en voorkomt dat ongewenst vuil de motorruimte binnendringt. Deze combinatie van stijl en bescherming zorgt ervoor dat je Transit Custom even capabel als charmant blijft.

De installatie van deze koeienvanger met rooster is zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat je er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Elk detail, van de precieze montage tot de duurzame afwerking, is het bewijs van Steeler4x4's toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Kortom, de 2012-2018 Ford Transit Custom Front Bull Bar met Grille van Steeler4x4 is meer dan alleen een beschermend accessoire. Het is een harmonieuze fusie van kracht, stijl en functionaliteit, en biedt een complete oplossing voor veeleisende eigenaren die de integriteit van hun voertuig willen behouden en tegelijkertijd de visuele aantrekkingskracht willen verbeteren.

CUSTOM-R1270

Gegevensblad

Model
Ford Transit Custom
Type bar
Rooster